Plääh, en mä sitten jaksanut enää perjantaina lähteä Nellin lekurikäynnin jälkeen treenailemaan, joten ei sitten treenattu keppejä ym. aksajuttuja enää viime viikolla. Sentään taisin tehdä jotain pientä tokoa taas omassa pihassa silloinkin iltaruuan yhteydessä.

Lauantaina oli perinteinen parin tunnin tokosessio Miikun kanssa tallilla. Pimu teki ruudun alustalla superhienosti, joten en viitsinyt hinkata sitä enempää. Otin sitten vaan loppuosuutta erikseen. Lisäksi Pimu teki luoksetulon stoppeja, hyppynoudon, liikkeestä istumisen, seuraamista ja metallin. Metsku oli taas nihkeetä, mutta palkkana kissanruokaa, joten toivottavasti into alkaisi kasvaa pikku hiljaa. Hyppynoudossa lähti ekaa kertaa ikinä liikkuri-Miikun käskystä, joten näköjään sellaistakin pitää treenailla.

Eilen illalla tehtiin ruutua, mutta meni aika pieleen, sillä olin juuri puoli tuntia aikaisemmin joutunut kurittamaan Pimua melko rankalla kädellä (se raivosi ihan kympillä meidän aidalla superinhokeille naapurin koirille, jotka meni ohi). Tuollaisesta joutuu meillä aina saman tien sisälle, mutta sepä ei tullut vaan säntäili minne sattuu ihan raivona, joten pääsi lopulta niska-perseotekuljetuksella sisälle. Ihan noin pahaa ravistelua se ei näköjään kestä ennen käyttöä, sillä oli nyt ruudulla tosi epävarma. Tosin Urpo-vauvva pyöri siinä pihalla myös omissa touhuissaan, joten sekin varmaan hämäsi. Ekalla yrityksellä siis jäi puoleen väliin seisomaan, eikä korjannut ruutuun, joten otettiin uusiks. Sitten meni ruutuun, mutta ei löytänyt alustaa. Seuraava yritys taas siihen puoleen väliin, vaikka kävin näyttämässä alustaa. Otettiin sitten ihan läheltä pari toistoa niin, että varmasti näki alustan ja ne sitten onnasi, joten niistä palkka.

 

Urho

Urpolainen oli myös lauantaina treeneissä. Meni mm. mutkaputkea ja pussia ilman apuja. YllättynytLisäksi käppäili mini-pöydän päälle nostettua puomin ylösmenoa edes takas. Melko rohkeeta. Lopuksi myllytettiin Pro-siskoa oikein huolella.

Syöminen on vieläkin hankalaa, vaikka ollaan me sen verran jo annettu periksi, että laitetaan sen nappuloiden sekaan max teelusikallinen jauhelihaa/sisäelimiä tms. isojen koirien ruokaa. Barffille ei kuitenkaan siirrytä ainakaan ennen kuin nykyinen ruokasäkki on syöty, joten siinä riittääkin Urpolle tekemistä vähäksi aikaa. Jotenkin kummasti se kuitenkin tuntuu kasvavan. Meille tullessaan se painoi 4,5kg ja eilen jo 5,2kg.