Vaikeuksia keppitreeneissä. Ollaan pidetty välillä päivä tai kaksi taukoa, mutta muuten yritetty joka ilta treenailla. Kepit on nyt vain hieman vinossa, ja Pimu osaa mennä ne tosi hienosti, mutta heti jos oon laittanut edes muutaman kepin ihan suoraan, se jättää ne kesken. Ehkä itse ahnehdin vaan liikaa ja pitäis treenata vinokeppejä vielä vaan enemmän, mutta kun se osaa niin hienosti ne jo. AARGH, mä haluun ne kepit suoraan!

Toinen ongelma on se, että noi mun maahan iskettävät kepit ei oikein kestä Pimun rynnimistä. Ne taipuu joka suuntaan aina kun Pimu pujottelee, ja sekin saattaa aiheuttaa Pimulle ongelmia kun sen rytmi menee niistä sekaisin. Ei niitä näköjään saa niin tiukasti iskettyä maahan, etteikö ne taipuisi kun Pimu juoksee täysiä lähes tulkoon päin. Cavalierien "rynnistykset" ne vielä kesti ihan hyvin. Hymy

Eilen Pimu ei tuntunut kestävän yhtään toistoa. Pari ekaa pujottelukertaa meni tosi vauhdilla ja sitten alkoi hissutteleminen ja ihmettely ja taas mentiin välillä maahan keppien eteen jos otettiin jonkun virheen takia kepit uudestaan alusta. Se tuntui nyt aika paljon jättävän kepit kesken noin 8 kepin jälkeen jos kepit ei ole tarpeeksi vinossa. Lopuksi kokeilin sitten sellaista, että laitoin vain 6 keppiä ja niistä vain kaksi ekaa vähän vinoon, loput suoraan. Ja sehän meni ne! Täytyy näköjään kehittää tähän jotain vaihtelua, tuntui että sitä alkoi eilenkin parin toiston jälkeen tympäsemään kun joutui aina menemään samaa. Voisi ottaa pari hyppyäkin kohta mukaan treeniin.

Lisäksi treenattiin pikaisesti noutoa, liikkeestä seisomista ja paikallamakuuta. Noutokapulan se hakee jo tosi kivasti! Tein niin, että otin sen sivulle, heitin kapulan ja käskin noutaa. Heti kun se sai kapulan suuhun, lähdin itse juoksemaan ja kutsumaan sitä luokse, jotta saisi vähän vauhtia tähän liikkeeseen. Kapulan luovutusta sivulla ei olla vielä otettu, vaan palkkaan siitä, että se yleensä tuo kapulan mulle asti. Liikkeestä seisominen meni melko ok, nyt se ei vaan meinannut millään malttaa odottaa, että tulen takaisin sivulle vaan alkoi vähän liikehtimään jo sitä ennen. Saatiin kuitenkin pari ihan onnistunuttakin liikettä tehtyä. Paikallamakuuta otin vain muutaman puolen minuutin pätkän. Tässä on nyt ollut ongelmia, joten treenaillaan vaan helppoja makuita. Täytyisi kyllä mennä useammin makuuttamaan sitä eri paikkoihin, jotta tottuisi häiriöihin.

Ja se maanantainen ripuli meni ohi yhtä nopeasti kuin mitä se alkoikin. Ilmeisesti se siis johtui vain luista, ja kun se oli ne saanut pihalle, niin maha normalisoitui saman tien. Hyvä homma.