Eilen Pimu pääsi pikatreeneihin Niihamassa mun koulutusvuorolla, koska ryhmästä oli vain yksi paikalla. Laadin melkeinpä pelkästään kentällä olleista esteistä lennosta radan, jossa pääsi tekemään valsseja takaakiertoja ja saksalaisen. Pimu oli melko pätevä! Ihan pari rimaa alas koko treenin aikana ja kepitkin onnasi hienosti. Saksalainen nyt joka kerta täydellisesti 60cm rimalla. Wuhuu!

Ennen Pimun vuoroa tosin tuli pieni episodi. Tein eka Minnin kanssa ja sitä katsellessa se veti kauheat kierrokset ja tempaisi kiihkoissaan nahkahihnansa poikki. Loppuajan pysyi sitten nätisti ja hiljaa ilman hihnaa kentän reunassa kun kävin "vähän" suuttumassa sille. Pystyi kuitenkin radalla heti ihan normisuoritukseen, joten ei se mun raivoamisesta kovin pahasti painetta ottanut, vaikka näytti kyllä hyvin hyvin alistuneelta pieneltä koiralta. Olisi vaan pitänyt ennen Minnin kanssa treenaamista käydä pistämässä se maahan tms., ettei olisi tarvinnut riehua ja hihnaa hajottaa.

Treenien ja jäähkälenkin jälkeen tein vielä yhden ruudun. Kävin rakentamassa ja laitoin kosketusalustan valmiiksi. Sitten Pimu autosta ja käppäiltiin suorituspaikalle, jossa vasta sanoin "missä ruutu" pari kertaa. Alkoi heti nykiä oikeaan suuntaan ja lähtikin vauhdilla käskystä ja suoraan alustalle. JEEE! Oli niin hyvä ettei tehty enempää.