Suuri agiepätoivo on taakse jäänyttä elämää, ainakin tällä hetkellä. Eilen huomasin taas jopa nauttivani menosta Pimun kanssa radalla. Yllättynyt Treenattiin piiiitkää rataa, taisi olla 29 estettä, kahteen otteeseen ja molemmilla kerroilla päästiin rata loppuun asti, eikä jääty mihinkään kohtaan jumiin. Ei tietenkään nollaa tehty, mutta ainakin noin 15 esteen pätkiä saatiin mentyä muutamaan kertaan. Rimat oli tosin 45cm, joten hyppyjä ei tarvinnut ihan niin paljoa jännittää. Joka tapauksessa pikkuinen bc osasi taas aika kivasti. Hymy Varmaan vielä muutamalla kerralla mennään medirimoilla ja sitten koitetaan nostaa pikku hiljaa ylemmäksi. Medihypyt onnistuu kyllä tosi hyvin, kun vain itse pysyn pois tieltä ja annan tilaa hypätä. Niillä uskallan myös ohjata kunnolla ja vaatia tiukempia käännöksiä ja jarrutuksia ennen hyppyjä. Oli kyllä harvinaisen hyvä päätös laskea rimat.

Viime viikonloppuna käytiin tallilla treenaamassa hyppytekniikkaa. Pimu meni ensin perussarjaa 15-20cm hypyillä, joka meni ihan ilman kolinoita tällä kertaa. Sitten kokeiltiin kasvavaa sarjaa 6-7-8-9 väleillä. Viimeiseen väliin otti kaksi loikkaa, joten taisi ainakin tajuta, että etäisyys onkin eri. Sitten otettiin vielä korkeuden arviointia viimeinen hyppy 9 tai 11 (en muista) jalan päässä ja korkeus 15-35cm. Ei kolissut vieläkään ja hienosti tajusi hypätä korkeammalle. Loppuun laadin vielä pienen radan Jussille ja Pimulle, hypyt maxi-korkeudessa. Ihan hienosti sujui kontaktit ja kaikki muukin. Vähän välillä kolisi ja tipahteli, mutta johtui ihan ohjaajasta. Kyllä Jussistakin pienellä treenillä leivotaan ihan kelpo maxi-ohjaaja. Hymy Treenailujen yhteydessä päästiin moikkaamaan pitkästä aikaa Rilla-siskoa, kun Miikku tuli sen kanssa seuraamaan meidän puuhasteluja. Pimu ei Rillasta odotettavasti oikein välittänyt, vaan esitteli hienoa purukalustoaan ahkerasti.

Huomenna mennään Längelmäelle Jari Suomalaisen koulutukseen. Nyt on jo ihan hyvät fiilikset lähteä sinnekin, täytyy vaan malttaa tehdä pienissä pätkissä jos rata on kovin vaikea. Sunnuntaina alkaa meidän tokokurssi Ylöjärvellä, tai alkoi se jo viime sunnuntaina, mutta ensimmäinen kerta oli luento. Sen perusteella odotan kyllä kurssilta paljon ja uskon, että me päästään ongelmissamme eteenpäin sen avulla. Ihan vielä en kuitenkaan ala katselemaan tokokoekalenteria sillä silmällä.