Eilen kisattiin Tampereella Hakametsän parkkipaikan viereisellä hiekkakentällä. Olipahan hyvä kisapaikka! Auton sai ihan viereen ja tilaa lämmittelyyn ym. oli runsaasti. Tuomarina ykkösillä oli Marjo Heino, joten odotin innolla kivoja ratoja, eikä tarvinnut pettyä. Radat oli yhtä "vaikeat" kuin Takkujen kisoissa ja tykkäsin kovasti kun ei tarvinnut mennä vaan suoraan.

Ekalla radalla arvelutti vain yksi kohta, eli keinun jälkeiset hypyt ja putken kauempaan päähän vieminen. Tässä jos olisi vähänkin myöhässä, niin lähempi putkensuu olisi todennäköisin vaihtoehto. Mini+mediohjaajat vei tämän kohdan sisäpuolelta, ja sitä mäkin ensin suunnittelin, mutta rataantutustumisessa suurin osa maxiohjaajista meni ulkopuolelta, joten meninkin sitten taas muiden mukana. Voi voi, tähän se rata sitten kaatui. Sisäpuolta ehkä olisin saanut vedettyä Pimun pois väärältä putkensuulta, mutta turha jossitella. Koskahan sitä oppisi luottamaan itseensä rataantutustumisessa? Puomin kontakti oli huono. Jäi liian ylös eikä tehnyt 2on2off vaikka jäin sitä vaatimaan. Huuto En sitten rankaissut Pimua siitä, koska halusin pitää sillä hyvän fiiliksen radasta ja jatkettiin vaan maaliin. Loppuhypyillä harmittelin kontaktia ja suhaisin toiseksi viimeisen riman vielä alas. Hieno rata kuitenkin ja kepit meni kerrasta oikein! Lähdössäkin oli nyt ihan eri fiilis (vaikka ihan vähän varastikin), ja sen myötä myös eka rima pysyi. Pitkästä aikaa kepokin jaksoi aamulla nousta sängystä, joten täällä video:

Toinen rata vaikutti vähän kinkkisemmältä, varsinkin kepeille meno. Todella suuri osa mini+medikoirista ampaisi A.n jälkeiseltä hypyltä takana olleeseen putkeen, joten tähän piti kehittää jotain. Päätin käydä kunnolla kulmaamassa hypyllä, jotta linja olisi suoraan kepeille, tosin tässä vaihtoehdossa joutuisi tekemään takanaleikkauksen kepeillä. Harmillisesti Pimu lipesi kakkosvälistä ohi, joten jouduttiin ottamaan kepit uusiksi. En usko, että mun takanaleikkauksella oli tähän vaikutusta, taisi olla vaan liikaa vauhtia. Puomin kontakti oli taas aivan hukassa, mutta jatkettiin vaan loppuun, että säilyy hyvä mieli (koiralla siis). Lopussa sai vielä pohtia missä välissä tekee takanaleikkauksen, ja aika moni teki samaan kohtaan kuin mäkin, mutta koira pyörähtikin leikkauksen jälkeen väärään suuntaan. Pimu osasi kuitenkin tämänkin hienosti! Vitosella siis maaliin ja 4. sija. Lädössä oli tällä radalla Pimulla aluksi ihan väärä mielentila ja meinasi hiipparoida mutta kun käskytin uudestaan istumaan, niin korvatkin nousi pystyyn ja lähtö onnistui. Video täällä:

Harmi, kun nyt tulee kisataukoa juhannukseen asti. No, ehditäänpähän toivottavasti korjata kontaktiongelmat. Vielä perjantaina se teki oikein nätin puomin kontaktin tallilla, mutta eipä pystynyt jostain syystä samaan kisoissa. Voi olla, että sitä häiritsi, kun puomi oli suoraan yleisöä päin tms.