Viime aikoina ollaan päästy useasti treenailemaan agilityä. Viime viikolla Minnin agitreeneihin ei ilmaantunut meidän lisäksi kuin Minna sheltien kanssa, joten treenasin myös Pimun kanssa kun se sattui sopivasti olemaan mukana. Mentiin ihan normaaleja treenikuvioita, putkea ja muutamaa hyppyä rimat maassa.

Viime lauantaina olin varannut itselleni treenivuoron ja otin vain Pimun mukaan. Miikku tuli sitten myös Tuitun ja Roihun kanssa paikalle ja pääsin menemään Tuitunkin kanssa rataa. Hymy Hieman siis esimakua tulevista ongelmista... Pimun kanssa mentiin taas ihan normikuviot, lähinnä tiukkoja käännöksiä hypyillä ja lisäksi puomin ylösmenoa siten, että laitoin ylösmenopätkän maxi-pöydän päälle. Pimu meni oikein mukavasti ja vauhdilla, ei epäröinyt yhtään. Lopuksi tokoiltiin ihan hieman.

Tämänkin viikon Minnin tiistaitreeneissä kävi kato ja oltiin ainoat paikalla. Vedin sitten oikein kunnon treenit Pimun kanssa. Nyt harjoiteltiin pääasiassa irtoamista kolmen hypyn suoralla. Tosi hyvin meni, kuten myös muutkin treenailut kunnes päätin taas alkaa pelleilemään puomin kanssa. Otsan rypistys Yritin siis saada Pimua menemään normipuomia, mutta eihän siitä mitään tullut. Se suostui makkaran perässä tulemaan noin puoleen väliin ylösmenopätkää ja siihen sitten jäi. En tajua mikä tässä on niin pelottavaa kun pöydän päälle laitetun ylösmenopätkän se juoksee ihan täysiä ylös asti eikä ihmettele yhtään. No, lopuksi vielä tokoiltiin hieman ja kivasti pikkuinen jaksoi loppuun asti touhuta.

Muuten Pimu onkin sitten keskittynyt laittamaan taloa + sisustusta uuteen kuosiin. Jalkalistoja, seinää, tuolien jalkoja, tv-tasoa ym. on nakerrettu jo ihan kivasti. Lisäksi on hajotettu koirien lelukoppa + Nellin peti. Selvästi hoitotädit Nelli + Minni ei ole hoitaneet tehtäviään kunnolla kun pikkuinen on päässyt tylsistymään työpäivien aikana.Nauru