Huh, onpa pitkä aika kun viimeksi on kirjoitettu Pimun kuulumisia. Tässä hieman päivitystä.

Neiti on edelleen kasvanut kovasti ja melkein kaikki vauvahampaatkin on jo tippuneet suusta. Hampaiden vaihtumisen myötä on hieman nakerrettu huonekaluja, mutta ei mitään kovin pahoja jälkiä ole toistaiseksi jäänyt. Yläkulmurit on vielä tiukassa, täytyy tarkkailla tilannetta, sillä uudetkin kulmurit on jo hieman näkyvissä. Korkeutta alkaa olemaan noin 43cm ja painoa reilu 10kg.

Viime aikoina Pimu on vieraillut ahkerasti Nellin ja Minnin agitreeneissä ja on sen kanssa vähän otettu putkeakin. Varsinaisesti ei olla vielä aloitettu treenaamaan, mutta piakkoin alkaa tapahtumaan silläkin saralla. Pimu on selvästi tullut rohkeammaksi, ja pystyy jo keskittymään täysillä leikkimiseen mun kanssa vaikka vieressä menisi haukkuva koira agilityrataa. Tällaisia harjoituksia ollaankin tehty ahkerasti.

Suunnitelmissa olisi treenailla itsekseen agilityesteitä tämä kevät/kesä ja mahdollisesti osallistua TOKO:n pentukurssille keväällä. Arki Pimun kanssa sujuu jo suht. mallikkaasti. Hihnassa osataan jo kulkea melkein aina nätisti (paitsi jos Nelli ja Minni on mukana) ja jonkinlaista edistystä sisäsiisteyden suhteenkin on ollut havaittavissa (jihuu).

Neiti pitkäsääri