Eipä tarvitsekaan ponnistella suuremmin, että pystyy olemaan ilmoittautumatta kisoihin ennen juhannusta, me ollaan nimittäin doupattuja muutaman viikon ajan.

Eilen aamulenkillä Pimu pissaili harvinaisen tiheästi, joten jätin sille sitten varmuuden vuoksi muutamat Aamulehdet työpäivän ajaksi samaan keittiön nurkkaan, jossa pentunakin pidettiin pissapapereita. Työpäivän jälkeen pissapaikka suorastaan lainehti ja pissailu jatkui edelleen, joten soitin sitten saman tien Reviiriin. Saatiin onneksi aika tälle aamulle, joten pissanäytteen metsästyksen jälkeen (sujui muuten yllättävän helposti) suunnattiin heti aamulla sinne. Pissatulehdushan sillä sitten on, joten nyt parannellaan sitä 10 päivän antibioottikuurilla.

Mulla oli ollut harkinnassa Nokian kisat, koska samalle päivälle suunnitellut Anna Oreniuksen treenit harmillisesti peruttiin, mutta onneksi pissailu alkoi juuri viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Nyt ei sitten tarvitse miettiä myöskään Takkujen kisoja, eikä tässä muita oikein olisi enää ennen juhannusta ollutkaan. Eikä muuten mikään ihme, että tiistain agi oli niin tuskaa. Pimu oli varmaan silloin jo kipeä. Otsan rypistys Lohdutukseksi se pääsi viime yöksi meidän sänkyyn nukkumaan. Viime aikoina siellä on ollut melko usein joku potilas vierihoidossa ja vihdoin tuli Pimunkin vuoro.