Kepitystä on nyt jatkettu joka päivä ja edistystäkin on tapahtunut. Hymy Kuja on kaventunut ja sen myötä laitoin nyt keppejä vähän myös vinoon. Päätin sittenkin, että tällä erää treenataan vain pujottelutekniikka kuntoon ja mietitään niitä eri kulmista aloituksia sitten myöhemmässä vaiheessa. Meillä on kuitenkin vielä niin paljon aikaa kisaikään, ettei ole mikään kiire osata kaikkea tässä vaiheessa. Oon siis lähettänyt Pimua kepeille suhteellisen suoraan, mutta kuitenkin molemmilta puolilta. Sitten kun pujottelu sujuu, otetaan mukaan myös hyppyeste ja koitetaan mennä kepeille sen kautta. Eilisistä treeneistä olis nyt pari videotakin, joista ei kyllä kauhean selvästi näe miten kepit on laitettu:

Viikonloppuna rakennettiin pari hyppyestettä, tai oikeastaan vain siivekkeet, rimat ja rimankannakkeet puuttuu vielä. Näillä saa kuitenkin pieniä ohjauskuviota treenailtua ihan mukavasti. Pimu osaa jo tosi hienosti takaakierron, ja saan sen lähetettyä suht. kaukaakin esteelle. Sylkkäriä treenailtiin nyt myös ekaa kertaa ja ihan hyvin tuloksin. En sitten tiedä onko Pimu jotenkin toispuoleinen, mutta oikealle päin kääntyminen sujuu paljon paremmin kuin vasemmalle. Kunhan saadaan rimat+kannakkeet hommattua niin aloitetaan varsinaiset hyppytreenit.

Tokoilu on myös jatkunut säännöllisen epäsäännöllisesti. Sain rakennettua Pimulle ikioman toko-hypynkin, jota tosin ei vielä olla kokeiltu. Tein siitä vähän alle 50cm korkean, joten täytyy vielä vähän opetella tuota hyppäämistä ennen kuin kokeillaan sitä. Alokasluokan liikkeitä hinkataan edelleen kuntoon. Tällä hetkellä lähes kisakunnossa alkaa olemaan liikkeestä maahanmeno, liikkeestä seisominen ja luoksetulo. Nyt ollaan kotipihassa tehty onnistuneita noin minuutin mittaisia paikallamakuita, mutta häiriötreeniä tarvitaan vielä paljon. Muutenkin pitäisi treenailla nyt enemmän eri paikoissa ja tilanteissa, Pimu on paljon rennompi ja innokkaampi tekemään omassa pihassa ja edelleen sitä vähän jännittää välillä toisten koirien läheisyydessä.

Ja niitä ekoja juoksuja odotellaan edelleen... Jonkinasteisia merkkejä on tosin jo ilmassa, kuten cavojen pissojen päälle merkkailu lenkillä ja viime yönä oli tosi pitkän sisäsiistin kauden jälkeen merkattu myös keittiön viime viikolla pesty matto. Huuto