Nyt on agsattu ahkerasti. Viime viikolla alkoi Tamskilla talvikausi ja lisäksi OK-koirien treenit. Tiistaina treenailtiin ekaa kertaa OK-koirien uudella hallilla Nokialla Hannan opissa. Harvinaista herkkua, että ajomatka treeneihin kestää alle 10 minuuttia. Hymy Tehtiin pientä radanpätkää, jossa kokeiltiin kahta eri tapaa ohjata hypyt ja kepeille lähetystä kauempaa. Lopussa oli vielä pöytäkin, joka onnasi ihan kivasti. Rimat oli 50cm ja alussa Pimu roiski tosi paljon. Vähitellen tottui uuteen ympäristöön ja alkoi rimatkin pysyä. Kepit meni melko hyvin, muutama tosi hieno lähetys kaukaa, mutta paremmin meni jos menin lähemmäksi.

Torstaina sitten valkkuryhmän ekat treenit. Teemana oli rata, jota ensin yritettiin kisanomaisesti nollana. Ihan alussa oli putki tiukasti puomin alla ja ilmeisesti Pimu onnistui törmäämään puomin tukijalkaan putkessa, sillä se tuli hieman hämmentyneenä samasta päästä ulos kuin mistä meni sisään. Ei kuitenkaan vaikuttanut siltä, että kovin pahasti olisi sattunut, ja ihan innolla painalsi putkeen uudestaan. Siitä sitten päästiinkin maaliin asti melkein nollalla. Vain muurin palikat tippui lopussa kun tein epäonnistuneen takanaleikkauksen. Siis jopa keppien avokulma löytyi. Yllättynyt Sitten alkoikin sählinki ja kuumuminen, eikä lopputreenit enää menneet yhtä hyvin. Rimat alkoi räiskyä ja kepeilläkin tuli sählinkiä. Kontaktit sen sijaan oli ihan huiput! Lopuksi vielä mentiin sama rata toiseen suuntaan, joka olikin hieman hankalampi.

Viikonloppuna treenailtiin Längelmäellä Lotta Vuorelan opissa. Oli jälleen joka euron arvoista. Lauantaina Pimu hyppäsi alkuun melko huonosti, mutta paransi toisella kierroksella, eikä sunnuntaina enää ollut mitään ongelmia. Luultavasti se vaan oudoksui mattoalustaa, mutta Miikku saa nyt joka tapauksessa tsekata sen tällä viikolla, ettei ole mitään jumeja. Radat oli tosi kivat, ei liian vaikeat, mutta tarpeeksi haastavat. Lauantaina treenailtiin erityisesti ennakoivia valsseja ja ehkä vihdoin ja viimein meni jotakin jakeluun ja ainakin kerran sain tehtyä sen kunnolla. Näitä täytyy kyllä todellakin treenata ja paljon. Sunnuntaina olin itse flunssassa, joten hieman oli tuskaa yrittää juosta kun ei oikein saanut henkeä. Rytmityksen kanssa olikin paljon säätöä, mutta lopulta saatiin pari hienoa ja oikea-aikaista persjättöä aikaiseksi. Pitää vaan luottaa koiraan ja uskaltaa juosta! Rimat pysyi kyllä huisin hienosti vaikka rynnin Pimun edellä suurimman osan radasta. Kepit ja kontaktit onnasi myös molempina päivinä hyvin.

Parin viikon päästä on tokokoe, joten ehkä pitäis taas panostaa tokoonkin välillä. Viime viikon maanantaina oltiin Koirakoutsin treeneissä, jossa tehtiin seuraamista häiriössä, liikkeestä seisomista ja tunnaria. Oltiin uudessa ryhmässä, joten Pimun piti hieman kyttäillä uusia treenikavereita. Tänään ei kyllä taideta päästä tokoilemaan, on sen verran flunssainen olo. Pakko yrittää parannella itseni loppuviikoksi. Hannan treenit on poikkeuksellisesti perjantaina ja sunnuntaina kisaillaan Riihimäellä kolme starttia.