Sunnuntain agiradoista on nyt nähtävillä videoita, kiitos Pekalle kuvaamisesta.
RATA 1
RATA 2

Tämän viikon ohjatut treenit on treenattu, mutta viikonloppuna on vielä tarkoitus treenailla itsekseen hyppytekniikkaa, kontakteja ja keppejä. Maanantaina tokoiltiin Koirakoutsilla ja aloitettiin liikkeestä istumisen harjoittelu. Tätä en ole koskaan ottanut, koska Pimu on ollut ALO- ja AVO-luokkien jäävissä jo muutenkin sekaisin. VOI:ssa ei onneksi ole kuin yksi jäävä, joten yritetään nyt unohtaa vähäksi aikaa seisominen ja maahanmeno. Tehtiin myös noutoja (metalli + hyppynouto) ja paikkamakuu. Metallin kanssa oli aluksi hankalaa ja ällöttävää, kun tehtiin vieraalla kapulalla, mutta kyllä se sitä kantoi lopulta ihan kunnolla. Hyppynouto on muuten kunnossa, mutta kapulan nostaminen menee välillä vähän pelleilyksi jos vauhti on kova. Tähän täytyy nyt alkaa puuttumaan ja treenailla lyhyeltä matkalta hakemista, että saadaan nättejä nostoja. Paikallamakuu meni ihan ok. Menin agiromujen taakse piiloon kurkkimaan, muut ohjaajat jäi näkyville. Pimu makasi lonkalla ja pää laski taas jossain vaiheessa alas.

Tiistaina treenattiin agia Hannan hallissa. Tehtiin samaa rataa kuin viime viikolla (jolloin olin treeneissä Nellin kanssa), joten nyt pääsin kokeilemaan samaa Pimulla. Ei tehty rataa alusta vaan 9 esteeltä eteenpäin, mutta päästiin loppuun asti. Keppien jälkeistä niistoa piti hinkata pitkään, Pimu ei vaan tajunnut sitä ja sinkoili ihan väärään suuntaan. Tästä päästiin kuitenkin loppuun asti 9 estettä hienosti. Loppuun hinkattiin vielä puomin jälkeistä niistoa ja kyllä olikin hankalaa pitää se rima ylhäällä. AARGH. No, enpä ole ennen Hannan treenejä juuri niistoja tehnyt, ainakaan kunnolla, joten ei Pimu niitä oikein voikaan vielä osata. Treeniä vaan lisää.

Keskiviikkona oltiin valkkuryhmän treeneissä, joissa teemana tekniikka. Ensin hinkkailtiin kahta eri pätkää ja kellotettiin eri ohjausvaihtoehtoja. Ekaa pätkää hinkattiin niin pitkään, ettei ehditty tehdä sitä eri ohjauksilla (enkä kyllä olisi sitä mitenkään muuten saanut onnistumaankaan...). Alun pakkovalssilla vedin koko ajan Pimun pois hypyltä omalla liikkeellä ja hieman kesti, että sain rytmityksen kuntoon siinä. Toinen hankaluus oli hypyltä kiepsautus ja kuljetus seuraavalle hypylle, jolle Pimu sinkosi helposti taakse jos vähänkin irrotin kättä vartalosta. Kertaalleen saatiin tämä pätkä menemään kunnolla. Seuraava pätkä oli meille helpompi ja siihen saatin kellotettua kaksi vaihtoehtoa. Eka vaihtoehto tuntui paremmalta, koska siinä saatiin tehtyä viimeinen hyppy takaakiertona, toisessa ohjauksessa räpellettiin poispäinkääntö, joka ei ihan vielä ole meidän vahvuuksia. Melko samoihin aikoihin meni molemmat ohjaukset. Lopuksi vielä koko rata 20 estettä. Alussa tuli paniikkikiire, joten pari rimaa alas, mutta muuten kaikki pysyi ja päästiin melkein loppuun asti. Ainoastaan yhtä putkeenohjausta piti vähän säätää, että sain Pimun oikeaan päähän.