Eilen mun kouluttamasta agiryhmästä pääsi vain Krista paikalle, joten ajattelin ensin ottaa pikkukoirat mukaan treeneihin jotain hömpöttelemään. Jussille tulikin työkiireitä ja joutui perumaan BH-kurssille osallistumisen, joten yllättäen Pimukin oli vapaana, joten päätinkin treenata sillä. Ekaa kertaa siis päästiin tänä vuonna Niihamaan treenailemaan, ihanaa olla ulkona! Aikaa oli ruhtinaallisesti, sillä meitä ennen ei ollut ketään ja alettiin rakentaa rataa hyvissä ajoin. Olin suunnitellut, että mennään sunnuntain Teemu Linnan koulutuksen rataa, mutta ihan ei jaksettu kaksin rakentaa sitä kokonaan. Mentiin siis vain sopivia pätkiä radasta.

Menin Pimun kanssa kahta pätkää ja omituiset treeneistä teki se, että se ei koko aikana tiputtanut yhtään (60cm) rimaa. Yllättynyt Oli sitten vissiin ekat treenit ikinä, kun ei tule yhtään alas. Keppien kanssa oli vähän ongelmia, sillä yritin tahallani häiritä sitä juoksemalla rinnalla aloituksessa. Muuten tehtiin jopa nollapätkiä, joten tosi outoa sekin. Johtui varmaan siitä, että koska rata oli tuttu, uskalsin kunnolla luottaa Pimuun ja liikkua+ohjata rohkeasti.

Ruutu+tunnaritreenit jäi eiliseltä tekemättä kun en vaan muistanut. Tänään treenaillaan taas Eteläpuistossa tokokurssilla, joten täytyy siellä ottaa sitten molempia. Ilmoitin Pimun eilen Takkujen kisoihin ja mennään siellä kaikki radat kun kerran osallistumismaksukin on harvinaisen halpa.