Pimu on viime aikoina päässyt hakutreenien lisäksi myös jälkitreeneihin ja raunioillakin on käyty kertaalleen. Mä en osaa näistä sen enempää kertoa, kun uusien harrastusten ohjaajana toimii Jussi, mutta kuulemma hyvin on mennyt. Lisäksi Pimulle on ammuttu nyt muutaman kerran ja kuulemma ei ole paljoa reagoinut. Oikein hyvä juttu. Ehkä se jonain päivänä vielä saadaan johonkin PK-puolen kokeeseenkin ilmoitettua. Kunhan mä saisin sen BH:n ensin alta pois.

Tokoa ei olla kokeen jälkeen treenattu paljon yhtään. Motivaatiota odotellaan. Ollaan kuitenkin jonossa Ylöjärven kokeeseen 15.7. ja elokuussa olisi sitten enemmänkin kokeita tällä suunnalla. Viimeistään syksyllä täytyy kyllä päästä taas ohjattuihin treeneihin, ei tästä yksin oikein mitään tule.

Viime lauantaina käväisin tallilla lähinnä muistuttelemassa Nellille puomin kontaktia ja vaikeita keppikulmia, mutta pääsi Pimukin tekemään. Tehtiin pitkästä aikaa hyppytekniikkaa. Tehtiin sarjaa, jossa etäisyydet kasvaa 25cm hypyillä siten, että itse aloin liikkumaan sivulla. Hyvin meni, ehkä kerran taisi joku rima kolahtaa, mutta muuten nätisti. Lisäksi hinkattiin keppejä putkien kautta sekä täydestä vauhdista ja siten, että otin tiukasti käteen ja ohjasin alun. Aika hyvin Pimu osasi, vain muutama epäonnistunut suoritus tuli. Viikonlopun kisoihin mulla on ihan luottavainen olo. Lähtöön kun vaan saa oikean mielentilan, niin loppu pitäisi hoitua.

Mielentilasta puheenollen, Pimulla taitaa olla pentuja. Tai ainakin yksi pikkuorava (sama, joka Nellilläkin oli aikoinaan leikkipentuna ennen leikkausta). Eilen huomasin, että Nellin ja Minnin nukkumapaikka olkkarin sohvalla on vallattu ja siihen on tehty pesä, jossa makoillaan oravan kanssa. Öisin pedataan kovasti myös vierashuoneen sohvalla ja nisät on olleet jo pari viikkoa turvoksissa. Varmaan on siis ihan järkevä päätös viedä Pimu syksyllä steriloitavaksi.