On jäänyt treenailut hieman vähälle pakkasten takia. Viime viikolla treenattiin vain tokoa, maanantaina Koirakoutsilla (ihanan lämmin halli) ja lauantaina itsenäisesti tallilla (sikakylmä). Maanantaina saatiin aikaiseksi ruutuongelma, jota sitten paikkailtiin lauantaina. Pimu ilmeisesti satutti itseään kun leikin sen kanssa ruudussa, eikä sitten enää saatu sitä juoksemaan ruutuun. Muuten tehtiin maanantaina seuraamista pitkä pätkä (ihan ok) ja muistaakseni paikallamakuu. Lauantaina aloitettiin ruudulla ensin läheltä, jolloin heitin lelun perään ja sitten kaukaa lelu valmiina. Ei mitään ongelmia. Lisäksi tehtiin seuraamista, liikkestä istuminen ja luoksetulon stoppeja.

Onneksi eilen lauhtui sen verran, että päästiin Hannan treeneihin agsaamaan. Rimat pysyi superhyvin! Jopa kolme rinnakkaista takaakiertoa monta kertaa. Yllättynyt Keppien kanssa tahkottiin sitten ihan tarpeeksi. Kulma oli vaikea ja sinne piti kääntää tiukasti putkiansan ollessa takana. Kaiken lisäksi kohta piti saada ohjattua kaukaa, koska kepeille ei vaan ehtinyt auttamaan. Sinne putkeenhan se livahti tai sitten jäi kepeille pyörimään, kun ei osannut mennä itsenäisesti. Kuitenkin hyvät treenit rimojen osalta. Puomin kontakti oli kyllä tosi huono. Teki nyt samoin kuin kisoissa, eli jää liian ylös ja hipii siitä sitten hiljalleen 2on2off. A:n kontaktilla sen sijaan tulee nopeasti oikeaan paikkaan.

Illalla vielä Koirakoutsille tokoilemaan. Tehtiin luoksetuloa, liikkeestä istumista ja paikallamakuu. Stopit valui taas pahasti varsinaisessa liikkeessä, mutta läheltä se pysähtyy oikein napakasti. Tämä johtuu ilmeisesti siitä, että palkka tulee multa, joten se ei malta pysähtyä kunnolla kaukana musta. Pitää siis saada avustaja heittelemään palkkaa lähempänä Pimua. Liikkeestä istuminen tuotti tuskaa. Ei sitten millään voinut istua vaan seisominen oli niin paljon kivempaa. Itsekseni tein kaukoja ja seuraamista. Mahdetaankohan me sittenkään saada VOI-liikkeitä kisakuntoon vielä tänä vuonna... Tunnari on varmaan ainoa liike, jossa ollaan oikeasti edistytty tänä talvena, kaikki muut tahmaa pahasti.