Varmaan kaikki mahdolliset juoksuja edeltävät oireilut on jo nähty... Käytiin pari viikkoa sitten jo lääkärissäkin kun epäilin, että sillä olisi sittenkin pissatulehdus. No ei ollut, joten turha reissu tehtiin. Eläinlääkärin mukaan sillä on vaan vielä peräpäässä sen verran pienet paikat, että sille saattaa tulla ylimääräistä pissahätää sen takia. Juoksujen myötä pitäisi paikkojen laajeta ja pissailun loppua. Sisälle pissaaminen on onneksi nyt vähentynyt, pahimmillaan pissaa tuli joka päivä ja yö sisälle. Otsan rypistys

Treenirintamalla on hiljaista. Jotenkin on muka ollut jo iltaisin niin kylmä ja pimeä, että omapihatreenitkin on jääneet. Minnin ja Nellin agitreenien yhteydessä oon Pimun kanssa ottanut kontakteja ja navetan vinokeppejä. Jonkin verran myös pientä radan pätkää välillä. Ainakin talvikaudeksi saatiin treenipaikka Minnin tän hetkisestä treeniryhmästä, joten eiköhän tämä tästä ala vähitellen edistymään. Tavoitteena puolen vuoden päästä kisakuntoon....Nauru Nyt pitäisi vaan jostain löytää keppitreenimotivaatiota, jotta saataisiin vihdoin nostettua vinokepit suoraan. Käväisin Minnin kanssa hyppytekniikkakurssilla ja siellä tehtyjä hyppytreenejä täytyisi nyt alkaa tehdä myös Pimun kanssa. Pikkukoirien agikisat alkaa olla tältä vuodelta kisattu, joten nyt ainakin pitäisi olla enemmän vapaita viikonloppuja käyttää Pimun treenailuihin.

Tällä hetkellä Pimu ei voi sietää ollenkaan lapsia. En tiedä, onko sille sitten sattunut jotain kesällä, kun naapuruston lapset on käyneet meidän aidan takana katselemassa ja silittelemässä koiria. Nykyään se ei enää mene aidalle, jos sinne tulee lapsia huutelemaan koiria, eikä siedä lapsia muutenkaan. Yrittää siis naksia niitä ja karvat nousee pystyyn heti, jos lapsi tulee liian lähelle. Aikuisia ihmisiähän Pimu rakastaa ja olisi heti pussailemassa kaikkia. Muita suurempia pelkoja sillä ei muistaakseni tällä hetkellä ole. Naapurin matontamppauskin on jo ihan tuttua kauraa, eikä se hätkähdä siitä enää ollenkaan. Isompia koiria se yleensä väistää ja on tosi varautunut. Saattaa myös lenkillä alkaa räyhäämään vastaantuleville isoille koirille, mutta namin perässä menee kyllä kaikista ohi ihan kunnolla. Omaa pihaa se vahtii jonkin verran kaikilta epämääräisemmiltä otuksilta, esim aidan taakse eksyneet kissat haukutaan ja ajetaan tiehensä. Myös naapuriin muuttanut valkoinen pikkukoira sai ensin haukut, mutta nyttemmin Pimu tarkkailee sen touhuja ihan rauhallisesti.