Pläääh. Meidän oli tarkoitus kisata agissa joka viikonloppu marraskuussa ennen kuin juoksut tulee, mutta ei sitten kisatakaan. Otsan rypistys Eilen käytiin rokotuksilla ja samalla mainitsin Pimun korvista, ne kun on olleet vähän töhnäisemmät kuin normaalisti jo vähän aikaa. Hiivaahan sieltä sitten löytyi, joten parin viikon Canofite-kuuri napsahti. Saatiin onneksi lääkäri-Minnalta (joka itsekin on agi-ihmisiä) lupa aloittaa kuuri vasta Hyvinkään kisojen 6.11. jälkeen, jonne juuri olin ehtinyt ilmoittautua. Siihen asti putsaillaan korvia ahkerasti. Laskeskelin, että jos korvat paranee kahden viikon kuurilla niin päästäisiin nipin napin seuraavaksi TSAUn kisoihin marraskuun lopussa. Toivotaan ettei juoksut ole silloin jo päällä.

Maanantaina tehtiin erilaisia häiriötreenejä Koirakoutsilla. Oli kyllä niin tarpeen meille. Tehtiin ihan perusasennossa nökötystä, luoksetuloa ja paikallamakuuta. Yllättävän hyvin Pimu kesti, ja piti välillä tosi hyvin kontaktia vaikka vieressä tapahtui kaikenlaista ylläriä. Jouduin kyllä huomauttamaan sille aika monta kertaa, mutta vähemmän kuin mihin olin varautunut.

Tiistaina agiliidettiin Hannan hallilla. Rata oli reilut 20 estettä, mutta ei päästy loppuun. Ärsyttävä rimantiputtelu esti taas etenemisen, mutta onneksi sitä sattui vain yhdessä takaakiertovalssihärdelli-kohdassa. Muuten pysyi hyvin. Kontaktit ihan ok, A:lla meinasi alkaa hiipparoimaan, mutta saatiin se korjattua. Keppivirheitä ei ole kyllä tullut enää viime aikoina läheskään niin paljon kuin ennen. Ehkä se on auttanut, että en enää jaksa stressata koko keppejä kun on keskitytty niin paljon vaan kontakteihin.

Keskiviikkona tuurailtiin valkkuryhmän vauhtitreeneissä. Tehtiin kaksi rataa, joista eka suoraa luukutusta ja toinen hieman kiemuraisempi. Rimat pysyi toisaalta hyvin ja toisaalta sitten ei. Se oli hyvää, että neljän esteen luukutussuoralla melkein joka kerta pysyi, mutta sitten muissa kohdissa tipahteli. Pimu haki hyppyjä ja ponnaili taas mistä sattuu. Kontakteista A lipsui pari kertaa pahasti, tosin itsekin otin sitä melko riskillä, mutta olis sen pitänyt osata.