Taas viikolta treeniraporttia. Maanantaina ei tehty mitään, sillä olin agikouluttajien kokouksessa. Tiistaina treenattiin Hannalla. Pienoiseksi ongelmaksi muodostui kaksi 90 asteen kulmassa ollutta hyppyä, joiden takana oli putki, jonne aina piti ampua. Treenailtiin siis sitä, että suoritetaan ne hypyt, eikä sitä putkea. Onnistui lopuksi kohtuuhyvin, mutta kaarratti silti ärsyttävästi. Toinen hinkutuskohta oli kepeille lähetys avokulmaan, sillä Hanna ei antanut mun käydä suoristamassa linjaa. Muuten meni ihan jees ja taas päästiin jotain 10 esteen pätkää puhtaasti.

Keskiviikkona Pimu oli BH-treeneissä Jussin kanssa, ja kuulemma hyvin oli mennyt. Tai ainakin paremmin kuin edellisellä kerralla, vaikka ei ne mun tietääkseni ole mitään kotona treenannut. Nauru No, Pimuhan kuitenkin osaa jo kaiken mitä siellä pitääkin osata. Tein sille illalla vielä kotona yhden tunnarin, tai kolme, koska pari ekaa meni huonosti.

Torstaina treenattiin tokoa Eteläpuistossa, josta oli onneksi jo lumet hävinneet. Tehtiin paikkamakuu, hyppynouto, metallinouto, tunnari, ruutu, luoksetulo ja ohjattu. Makuu, hyppy+metalli ihan hienosti niin kuin pitääkin. Tunnarissa oli ihan väärässä moodissa (tehtiin hypyn jälkeen) ja lähti vaan hakemaan jotakin. Noin kolmannella yrityksellä malttoi haistella ja toi oman. Tein sitten vielä itsekseni helppoa oman hakemista lehtien alta. Ruutua näyttämällä, mutta jostain syystä alkoi nyt kaartaa ruutuun vasemmalta. Tehtiin myös loppuosaa erillisenä. Sitten luoksetulo, jossa saatiin tehtyä ihan superhyvä stoppi! Eka yritys meni hutiloinniksi, tuli liian lujaa ja kaikki valui, mutta toisella tuli hienoa hidasta laukkaa ja stoppasi ihan salamana! Myös maahanmeno oli ok. Tehtiin myös ohjattua siten, että kapulat oli ehkä pari metriä merkin tasosta ja vein Pimun valmiiksi merkille. Vähän oli hakusessa, että mitä tää nyt olikaan, eikä lähtenyt kunnolla sivusuuntaan, joten bongaili keskikapulaa aluksi. Sitten kun meni jakeluun, että kandee lähtee juoksemaan vähän pidemmälle, että kyllä sielläkin kapuloita on, niin teki superhyvin. Pidin siis keskikapulaa mukana treenissä, kun jotenkin haluan että se on siellä alusta asti. Tein itsekseni kaukoja, jotka vaikuttaa nyt niin hyvältä, paitsi seiso-istu. Tein yhden sarjan kisamaisesti ja tuli ehkä 15cm eteenpäin, mikä on meille ihan huippusuoritus. Seiso-maahan-vaihto on nyt tosi hieno.

Vitsit kun nuo tunnari+ruutu joskus edistyisi, eli joku jaksaisi treenata niitä kunnolla, niin tässähän ihan oikeasti voisi ilmoittautua kisoihin.