Tässä nyt ollaan oltu enemmän ja vähemmän umpikujassa ruudun kanssa ja koitettu lelua/namia ja vaikka mitä, mutta Pimu ei vieläkään ole oppinut hahmottamaan sitä. Eilen osallistuin taas Tamskin tokovalkkuryhmän koulutukseen, jossa koutsina Kati, ja päätin vielä kerran kysyä yhtä mielipidettä mitä meidän pitäisi ruudun kanssa nyt tehdä. Vastaus oli sellainen, että nyt kaikki lelut/alustat ym. härpäkkeet pois ruudusta ja jatketaan pelkästään näyttöruudulla. Kokeiltiin tätä muutamaan kertaan ja Kati sai mut kyllä vakuuttuneeksi siitä, että tämä on meille paras vaihtoehto. Ensin tehtiin yksi kutsuruutu, siten, että olin itse ruudussa ja kutsuin Pimun sinne. Sitten näyttöruutu niin, että itse kävin ruudussa näyttämässä mihin pitää mennä, palasin Pimun luo ja lähetin ruutuun. Sitten Kati kävi näyttämässä ruutua ja vielä lopuksi yksi juoksu tyhjään ruutuun ja sehän meni! Ei tehty ihan täydestä matkasta, mutta melko kaukaa kuitenkin. Vähän Pimu aluksi etsi ruudusta lelua/namia, mutta muuten ihan supertoistoja. Kokeiltiin vielä ihan läheltä tyhjää ruutua ja sinne meni. Jäi ehkä vähän eteen, mutta tätä oikeaan paikkaan hakeutumista läheltä aletaan tehdä nyt myöskin.

Ruudun lisäksi pyysin Katia kommentomaan meidän seuraamista. Pimu menee muuten ihan ok, on suora ja pitää kontaktia, mutta alkaa helposti edistää. Tähän täytyy nyt puuttua ja vahvistaa oikeaa paikkaa. Käännöksiä pitää myös palkata ihan jo kääntymisen aikana, ettei ala haahuilla niissä. Lyhyitä pätkiä nyt vaan ja perusasennot pitää myös vaatia oikeaan paikkaan. Ehkä ihan turhaan en ole uskaltanut huomauttaa Pimulle epämääräisestä seuraamisesta kunnolla, koska olen ajatellut että sitten se menettää loputkin motivaatiot tähän liikkeeseen. Seuraaminen on edelleen mun inhokkiliike, ja siksi en ole jaksanut kiinnittää huomiota oikeaan paikkaan, on riittänyt, että kunhan se tulee suurin piirtein oikein mukana. Koitetaan nyt treenata sitäkin ihan kunnolla.

Maanantaina Koirakoutsilla tehtiin kaukoja, luoksetuloa ja hyppynoutoa. Itsekseni otin vielä metallin pitämistä. Ihan ok meni kaikki. Kaukoissa pystyn olemaan jo noin parin metrin päässä ilman että tekniikka hajoaa, joten pikku hiljaa tämäkin etenee. Ennen treenejä kaivoin tunnarikapulat naftaliinista ja otin olkkarissa ihan helppoja oman löytämisiä. Oma oli piilossa tyynyjen takana ja vääräpino siinä edessä. Onnistui ihan hyvin, joten otetaan tämä takaisin treeniohjelmistoon.