Ei mennyt ihan putkeen viikonlopun kisat ja suklaakakkukin jäi siis maistamatta. Suurimpana ongelmana tällä kertaa oli kepit, kuudesta radasta vain yhdellä meni kepit oikein ekalla yrityksellä. Muita mokia tuli sitten vääristä esteistä ja kielloista. Rimat pysyi yllättävän hyvin joka radalla ja kontaktit toimi. Agiradat oli hieman ahtaita, mutta hyppärit tosi kivoja juoksuratoja. Parhaimmat suoritukset tehtiinkin molempina päivinä hyppärillä.

Tarkempaa analyysia ei nyt tule, sillä en edes muista enää kaikkia mokia/yksityiskohtia joka radasta. Nyt jäädään treenailemaan ja yritetään pysytellä pois kisoista juhannukseen asti.

Tokoakin on tehty pienesti omassa pihassa. Erityisesti kaukoja, tunnaria ja ruutua. Tungin nyt uutena kosketusalustankin ruutuun (ollaanhan me sitä jo ainakin kolme kertaa treenattu), ja sen avulla sain Pimun menemään sinne taas suoraan. Ehkä jatketaan sillä sitten. Tunnarilla ihan vaan oman piilotusta, mutta liikkuroituna, jotta tottuu siihen, että joku muu vie kapuloita.