Ylihuomenna olis tokokoe ja liikkeet menee vaan entistä huonommin. Agilityn lähtöönjäämisongelma on siirtynyt myös tokopuolelle, mutta onneksi toistaiseksi vain liikkeestä seisomiseen. Jotenkin Pimu ei nyt vaan halua jäädä yksin. Paikallamakuu sujui vielä maanantaina onneksi ihan OK, sitä ei todellakaan ole varaa mokata.

Eilen huomasin, että Pimu tekee liikkeestä seisomisessa agilitystä tuttua luimisteluhiipparointia pysähdyksen jälkeen jonkin ajan päästä. Eli ei tunnu kestävän sitä, että mä menen eteenpäin ja sen pitää jäädä odottelemaan. Enkä tiedä kauanko se on tätä tehnyt, kun yleensä en katso siihen pysähtymisen jälkeen enää ollenkaan, vaan menen vaan eteenpäin. Oon ihan luullut, että kyllä se jää paikoilleen, mutta näköjään se hiipparoikin pikkuisen eteenpäin. Otsan rypistys Todennäköisesti ei sitten oteta perjantainakaan pisteitä liikkeestä seisomisesta, ei tässä oikein ehdi enää mitään ihmeitä tekemään. Pitänee vaan vahvistaa maahanmenoa, ettei mokata sitäkin.

Maanantain agitreeneissä ei ollut puhettakaan, että Pimu olisi jäänyt lähtöön, joten otin sitten vain lentäviä lähtöjä. Muuten treenit meni aika OK. Pimu pysyi hyvin käsissä ja saatiin mentyä ihan hienoja pätkiä. Keppejä ei menty, kokeilin niitä kerran, mutta ei siitä tullut mitään. A:lla otti hyvät kontaktit, eikä edes yrittänyt tulla läpi, joten jotain positiivistakin edistystä pitkästä aikaa.