Huh huh. Eilen hikoiltiin SDP-hallilla Anne Huittisen treeneissä. Rata oli isolla kentällä, joten juosta sai, mutta oli kuitenkin sen verran hankala, että pitkiä pätkiä ei päästy menemään. Rimat oli 60cm, ja alkuun oli hieman hankalaa saada pidettyä niitä ylhäällä käännöksissä. Mutta kepit. Ne meni, ja tein ne vielä poispäinkäännöksen+takanaleikkauksen kautta, joten melko ihmeellistä. Yllättynyt Hyppykuvioita hinkattiin oikein olan takaa, en meinannut millään ehtiä tai sitten rimat tuli alas. Hallissa oli kuuma ja lopputreenistä Pimusta oli ihan veto pois. Olisi pitänyt älytä juottaa sitä treenien aikanakin, sillä se joi ihan hirveästi kun lopetettin ja oli ihan läkähdyksissä. Jäähdyttelylenkillä Pimu löysi pusikosta kuralammikon ja meni sinne makaamaan... Pelkäsin jo, että se jää sinne, mutta kyllä se jonkin ajan päästä jaksoi sieltä nousta.

Lyhyen turkin hyödyt tuli koettua illalla, kun käytin Pimun uimassa. Hitsi kun kuivui nopeasti! Normiturkilla se ei olisi kuivunut pohjalta varmaan vieläkään. Lisää plussaa: löysin Pimusta kesän ensimmäisen punkin. Näkyi ihan selvästi nakuturkin läpi, vaikka oli varmaan ihan juuri kiinnittynyt kun oli niin pieni.

Tänään on vielä normi torstaiaksat ja lisäksi ajattelin hinkata keppejä kissanruokapalkalla vielä vetämäni alkeiskurssin jälkeen. Sitten ollaan valmiita Kokkolaan, josta tavoite on palata kotiin kakkosluokkalaisena. Nauru