Voi huoh noiden keppien kanssa. Otsan rypistys Ne kusee ihan huolella taas vaihteeksi. Eilen Hannan treeneissä mentiin samaa rataa kuin viimeksi, mutta nyt aloiteltiin loppupäästä. Saatiin tehtyä sitä ihan mallikkaasti, ainoastaan A:n ja keinun kontakteja piti hieman muistutella ja niistossa tippui pari kertaa rima. Muuten pysyi kaikki, jopa okseri vastakäännöksellä. Toisella kiekalla piti tehdä alusta, mutta päästiin vain kolme ekaa estettä, kun sitten tuli kepit ja ne kosahti, vaikka pysyin itse paikoillani ja lähetin siitä. Päätettiin sitten hinkata niitä taas kerran ja tällä kertaa laitoin verkkoapuakin. Alkoi hyvin jarruttaa ennen keppejä, kun verkko oli kakkosvälissä, mutta kun otettiin pois, niin ei pystynyt ja täysiä kakkosväliin. Todella ärsyttävää. Taas tuli enemmän virheellisiä toistoja kuin onnistuneita, joten jotain pitää tehdä. Tiedä sitten pitäisikö aloitus opettaa ihan uusiksi vaikka 2x2-kepeillä tai jotain.

Illalla mokasin ja annoin Pimulle iltaruuan, vaikka se piti saada vasta ruututreenin jälkeen. Tehtiin kuitenkin ruutu sitten vielä täydellä masulla. Nyt se varasti ainakin kolme kertaa virittelystä. Kutsuin joka kerta takaisin ja vasta käskystä annoin mennä ruutuun asti. Meni hyvin, mutta ei vissiin huomannut alustaa (vihreä alusta nurtsilla), joten jäi sen eteen seisomaan. Oli kuitenkin ruudussa hyvin sisällä. Odottelin hetken ja sitten se etsi alustan ja meni sille, joten siitä palkka. Agitreenien yhteydessä tein myös vähän kaukoja ja seuraamista. Lisäksi piilottelin yhtä tunnarikapulaa pusikkoon, ja sieltähän se löytyi hyvin ja palautui sivulle asti.

 

Urho

Pikku-U oli mulla mukana treenireissulla ja laitoin sen nyt ekaa kertaa autossa Pimun kanssa samaan takaluukkuun. Tosi vähän alkumatkasta sieltä kuului murinaa ja naksutusta, mutta sitten rauhoittui ja ihan hengissä molemmat säilyi. Nauru Käväistiin ensin mun äidin luona, jossa Urho oli oikein mallikkaasti. Hienosti käppäili hihnassa Pimun perässä kerrostaloon sisälle ja häntä pystyssä tutki paikkoja. Treeneissä jätin sen autoon odottamaan Pimun lämppälenkin ajaksi ja sen jälkeen otin sen sieltä vähäksi aikaa leikkimään. Moikattiin myös Jedi-shelttiä ja paria ihmistä siinä. Pimun treenien ja jäähkälenkin ajan se nukkui takapenkillä kevythäkissä ja sen jälkeen vielä vähän käppäiltiin pihalla, moikkailtiin Hannaa ja tehtiin pisut. Illalla se vihdoin söi kunnolla, eli ainakin desin verran nappuloita! Ja sama tänä aamuna, joten eiköhän se siitä.