Eipä mennyt sen paremmin maanantainkaan tokoilut. Ei hemmetti! Tehtiin noutoa ja ruutua. Nouto puukapulalla hypyn kanssa. Eka yritys oli toosi tahmea. Lähti ravilla, mutta palautti laukalla. Tein sitten vielä toisen toiston hetsaamalla ja saatiin sitten hyvä draivi myös menomatkalle. Tätä ei hinkattu enempää.

Sitten se ikuinen murheenkryyni, eli ruutu. Ensin melko kaukaa ja alusta valmiina ruudussa. Pimu lähti ruutuun jo virittelyistä ja meni alustalle asti. En kuitenkaan palkannut koska varasti, kehuin vain. Se olikin sitten iso virhe, koska sitten alkoi epävarmuus. Huuto Toisella yrityksellä jäi ruudun etupuolelle, josta korjasi vähän ajan päästä ruutuun. Sitten alkoi tarjoamaan merkkejä ym. ja meni kyllä joka kerta ruutuun, mutta ei alustalle asti, joten ei voinut palkata. AARGH. Yritettiin vielä ihan läheltä, mutta ei onnannut millään. Sitten pieni tauko, jonka aikana tein pelkkää alustaa sivummalla. Sitten takaisin ruutuun, mutta sama homma. Tehtiin vielä niin, että vaihdettiin ruudun paikkaa ja yritettiin taas läheltä, mutta ehkä viidennellä toistolla vasta meni alustalle, muuten jäi siihen etureunalle. Miten voi olla näin vaikeeta? Luulisi, että se ennemmin menisi sinne alustalle, kun näkee sen kuitenkin ihan selvästi. Jouduin sitten palkkailemaan sellaisiakin yrityksiä, että se oli ruudussa, mutta ei alustalla, ettei nyt ihan paineistuisi tästäkin. Huhhuh, vieläköhän sen koeilmon sais peruttua...

Itsekeseni tein kaukoja, liikkeestä istumista ja seuraamisen käännöksiä. Kaukot menee muuten hyvin, paitsi seiso-istu-vaihto. Liikkeestä istumisessa saatiin taas aikaan seisominen, joten pitänee sitäkin hinkkailla vähän useammin, että pysyy mielessä.