Pimun elämän ensimmäinen vuodenvaihde sujui hieman pelokkaissa tunnelmissa. Sisälle ei onneksi kuulunut kovin paljoa rakettien ääniä, mutta silti se oli todella vaisu ja hakeutui viereen sohvalle makoilemaan. Ulos ei menty illalla/yöllä ollenkaan, mutta seuraavana päivänä pelästyttiin sitten toden teolla, kun keskellä päivää pamahti jossain todella lähellä, kun yritettiin lähteä lenkille. :( Onneksi tästä palauduttiin suhteellisen nopeasti, ja ulkoilut on sujuneet ihan reippaasti tämän jälkeen.

Pimusta on tullut kyllä jo aika iso tyttö. Korkeutta on tullut rutkasti lisää viime aikoina ja selvästi olemus on hoikistunut pennun pyöreydestä. Pentukarvaa on myös lähtenyt ihan kiitettävästi, ja tämän myötä Pimun hännän yläpäähän on ilmestynyt pieni valkoinen laikku. Täytyy koittaa muistaa ottaa siitä kuva joskus. Viime viikolla käytiin ottamassa tehosterokotus + rabies, joten nyt on nekin sitten jo kunnossa. Hampaat on jo vaihtumassa kovaa kyytiä, edessä alkaa olla jo hienosti pysyviä hampaita. Jännityksellä seurataan minkälaiseksi purenta muodostuu kunhan kulmuritkin vaihtuu.

Eilen Pimu pääsi Minnin treeneihin mukaan, ja otettiin hieman putkea ja paria hyppyä rimat maassa. Paikalla oli sen verran haukkuvia/muuten pelottavia koiria ym. meteliä, että Pimu oli aika jännittyneessä tilassa. En viitsinyt kovin paljoa sen kanssa treenata, kun se selvästi jännitti ja säikkyi, mutta hienosti ja reippaasti se toimi silti sen vähän aikaa. Täytyy nyt kuskata sitä kaikissa mahdollisissa treeneissä mukana, jotta se tottuu meteliin ja toisten koirien läsnäoloon. Muuten ei olla mitään uutta treenattu viime aikoina.