Tokoa on hinkattu liike kerrallaan ja lähinnä iltaruuan yhteydessä. Onnistuneesta liikkeestä lentää siis astetta isompi palkka, kanansiipi. Nauru Keskiviikkona otettiin omassa pihassa ruutu ihan superisti ja kaukoja lähimatkalta takapalkalla. Pimu+pienet oli mukana Niihamassa kun olin kouluttamassa, ja siellä yritin tehdä metskua, mutta ei kyennyt kun siellä mentiin vieressä aksaa. Eilen tokoilin myös Niihamassa valkkutreenien yhteydessä viereisellä kentällä, ja sitten pystyi kyllä tekemään ihan hyvin. Luoksetulon stoppeja, tunnarikapulan hakemista pusikosta, liikkeestä istuminen, kaukoja läheltä ja metallia. Muut meni hyvin, mutta metsku piti taas pudottaa pari kertaa matkan varrelle, kun suuta ei pystynyt pitämään kunnolla kiinni. Huuto Lähti nyt kuitenkin hakemaan, joten edistystä kuitenkin ja pystyy tulemaan kapula suussa sivulle. Metskun kanssa ajattelin pitää nyt viikon kissanruokakuurin, eli joka päivä yksi toisto ja palkkana kissanruokaa. Jos ei sillä korjaannu, niin ei sitten millään!

Valkkutreeneissä tehtiin kaksi rataa, joissa oli niin lyhyet estevälit ja tiukat kurvit, että pistin suosiolla suurimman osan rimoista medikorkeuteen. Pimu oli ekalla radalla oikein hieno. Paljon joutui tekemään valsseja, mutta ei ne ihan niin pahasti valunut kuin yleensä. Yksi rima taisi tulla alas, vaikka hinkattiin pätkiä toosi kauan. Toinen pätkä oli hankalampi, mm. hypyltä kääntö kun takana parin metrin päässä oli putki. Ekalla yrityksellä selvitettiin se hienosti, mutta yllätyin siitä niin pahasti, että en muistanut mihin rata jatkuu. Sitten kun sitä hinkattiin, niin meni vaan joka kerta ihan täysiä putkeen mistään jarruista huolimatta, joten otin sitten kovemmat keinot käyttöön ja nappasin Pimun kiinni kun se yritti taas kerran rynniä läpi. Se auttoi kerrasta ja sen jälkeen Pimu oli oikein kiltisti ja teki oikein hienoja jarrutuksia ja käännöksiä. Keppejä/kontakteja ei radalla ollut, joten otettiin sitten niitä radan vieressä erikseen. Ei onneksi mitään ongelmia kepeillä, mutta ajattelin silti tänään käydä vähän treenaamassa niitä verkon kanssa, että saadaan vähän itseluottamusta takaisin.

 

Urho

Urho oli Jussin+kavereidensa kanssa lomailemassa jossain mökillä ja oli ollut kuulemma hienosti. Tässä vähän videomatskua siitä, minkälaista meininkiä meillä nykyään on:



Viimeinen on ihan paras Nauru