Sunnuntaina muutettiin uuteen kotiin ja samalla otettiin iso edistysaskel sisäsiisteydessä. Enää ei kuseskella läheskään niin paljoa sisälle, edes yöllä tai työpäivien aikana. Pari yötä ollaan jo oltu täysin kuivanakin, jihuu! Asiaa edistää todella paljon, että nyt on oma piha, jossa tosin ei vielä ole aitaa ja muutaman kerran on joutunut vähän haeskelemaan koiraa pikapissareissun jäljiltä. Nolostunut

Viime aikoina on remmikäyttäytyminen ottanut aika paljon takapakkia. Pimu repii ja riuhtoo melkein koko ajan jos Nelli ja Minni on mukana lenkillä ja välillä yksinäänkin. Saa siis olla koko ajan pysähtelemässä, mikä on todella ärsyttävää ja koko ylävartalon lihakset on ihan kipeänä kun se nykii niin kovalla voimalla. Pimu kulkee kyllä tosi nätisti jos pitää esim. nameja kädessä ja vaatii kontaktia aina välillä, mutta kolmen koiran kanssa on vähän hankalaa olla koko ajan palkkaamassa vain yhtä. Toisten koirien ohitukset sujuu namien kanssa hienosti, mutta muuten on sekin vähän niin ja näin. Joitain isoja koiria pelätään ja silloin saatetaan hieman rähistä, pienempiä koiria Pimu olisi innoissaan menossa moikkaamaan. Tähän remmiongelmaan täytyy nyt seuraavaksi keskittyä ihan täysillä, pitäisi nyt vaan koittaa jaksaa lenkittää koirat erikseen, jotta saa palkittua Pimua paremmin onnistuneista ohituksista ja muutenkin. Pimulla alkaa olemaan jo sen verran massaa, että jos ei tähän ongelmaan nyt puutu, niin pian lähtee taluttajalta käsi irti.

Viime lauantaina oltiin taas oman lauman kanssa treenailemassa agilityä. Pimun kanssa otin putkea ja hyppyjä rimat maassa. Putki oli tällä kertaa jo aika paljon mutkalla, ja tosi hienosti meni. Pimulla on ihan älytön vauhti, eikä välillä mitään mahkuja pysyä sen perässä, hyvä vaan. Cool Hypyillä kokeiltiin valsseja ja takaakiertoja ja nekin onnistui hyvin. Lopuksi oli tarkoitus vielä mennä puomi kertaalleen, koska edelliselläkin kerralla se oli mennyt onnistuneesti, mutta ei olisi pitänyt ahnehtia. Otsan rypistys Pimu meni nousuosuuden taas tosi vauhdikkaasti ja vähän matkaa suoraa, mutta sitten tuli totaalistoppi.  Pimu pelkäsi niin paljon, että ei pystynyt syömään nameja eikä suostunut liikkumaan yhtään mihinkään. Nostin sen sitten pois. Nyt pidetään sitten piiiiitkä puomitauko ja jatketaan jossain vaiheessa pelkän ylösmenon ja alastulon harjoituksilla.

TOKO-treenit on nyt jääneet vähän vähemmälle. Treenaillaan sisällä muutaman kerran päivässä pari sivulletuloa tai pieni seuraaminen mutta siinä se sitten onkin. Kieli ulkona Kunhan tästä lumet sulaa, niin toivottavasti tulee ryhdistäydyttyä silläkin saralla. Näyttelytreenaustakin pitäisi jo aloitella, ei vaan oikein ole ollut kunnon inspiraatiota siihen hommaan vielä. Kunhan nyt alkaa keväämmällä olemaan taas mätsäreitä enemmän, niin aletaan kiertelemään niitä.