Eilen käytiin siis taas möllitokossa kokeilemassa miltä AVOn liikkeet tuntuu kisamaisesti tehtynä. Paikkana taas vanha tuttu ammattikoulun parkkis. Tällä kertaa ei ollut niin kuuma kuin viimeksi.

AVO-koiria oli jopa 9, joten paikallamakuu tehtiin kahdessa osassa. Me päästiin ekaan ryhmään ja kahden sheltin väliin. Ei siis vaikuttanut yhtään pahalta ja mun nähdäkseni Pimu oli ihan perillä mitä tuleman pitää, mutta ei kai sitten ollutkaan. Ehdin kävellä noin puoleen väliin kenttää sen jälkeen kun jätettiin koirat, kun mulle vinkattiin, että koira tulee perässä. Yllättynyt Siis mitä ihmettä?!? Sain käydä laittamassa Pimun uudestaan maahan ja sittenhän se makasikin koko 3 min ihan rauhassa vaikka vierestä lähti koira. Voi hitto kun ärsytti! No ei mahda mitään, tulipahan nyt koettua sekin, miltä tuntuu nollata paikkamakuu. Eikä tunnu kivalta.

Yksilöliikkeet päästiin tekemään toisena. Jätin kapulan kehään tultaessa tuolille, ja Pimu oli liikkeiden välissä koko ajan menossa katsomaan, että mitä mä oikein sinne jätin. Nauru Muuten se oli aikas pätevä. Seuraaminen oli vähän lahnamaista, mutta tuli kuitenkin. Tällä kertaa selvästi piristyi juoksuosuudessa ja tuli sen jälkeen oikein kivasti. Maahanmenossa jäi seisomaan, joten annoin toisen käskyn, jolla meni maahan. Luoksetulo onnistui, jippii! Seisominen meni ihan nappiin, kääntyi katsomaan kun menin taakse, mutta ei liikuttanut jalkoja. Nouto myös tosi hyvä. Kakeissa liikkuri oli Pimun takana, ja Pimua hieman häiritsi se. Se kääntyi juuri katsomaan taakseen kun annoin ekan istumiskäskyn, joten ei noussut. Toisella nousi, mutta lakosi melkein saman tien takasin maahan... Muut vaihdot meni ok. Hypyllä kaarsi tosi vinoon ja vähän jännitti, että tuleeko se hypyn kautta sivulle vai ohi, mutta tulihan se ihan oikein. Pistemenetyksiä tuli vinoista perusasennoista, joten ne pitää ottaa uudelleen tehotreenaukseen.

Tässä pisteet:
Paikkamakuu 0
Seuraaminen 9
Maahanmeno 8
Luoksetulo 9
Seisominen 10
Nouto 9
Kaukot 7
Hyppy 9
Kokonaisvaikutus 9
YHT 147 2-palkinto

Eli jos oltais saatu paikallamakuusta meidän normipisteet, eli 10 tai 9 niin reilusti ykköstulos. Samalla oltais myös voitettu koko kisa, nyt oltiin sijalla 5. Tosi tyytyväinen olen ja eiköhän tällä suorituksella kehtaa viralliseen kokeeseenkin mennä. Nyt pitää vaan tokoilla tallilla ahkerasti, että tulee paikka "tutuksi".

Tokoilun jälkeen käytiin agitreeneissä tekemässä helppoa ykkösluokan luukutusta. Tällä kertaa puomin kontakti oli epävarma ja jäi liian ylös. Kepit sen sijaan onnistui hienosti. Lähdössä sama vanha ongelma on tullut takaisin, eli Pimu ei vaan halua jäädä sinne yksin. Nyt en suvainnut mitään tuijottelua/luimistelua vaan käskytin tiukasti takasin istumaan jos se yritti jotain. Lopulta se jäi jo ihan erinäköisenä istumaan lähtöön. Hitsi kun keksisi miten sille sais heti oikean mielentilan päälle lähdössä.