Lauantaina käväistiin Miikun kanssa Pirkkalan navetalla treenailemassa. Otin sekä Pimun että Tuitun kanssa takaaleikkausharjoituksia muutaman hypyn ja putken avulla. Lisäksi menin Tuitun kanssa pienen radanpätkän ja Pimu treenaili keppejä ja kontakteja erikseen. Treenien huippujuttu oli se, että kumpikaan ei tiputtanut yhtään rimaa, vaikka Pimukin hyppeli nyt ekaa kertaa rimat maxi-korkeudessa. Yllättynyt

Tein molempiin suuntiin takaaleikkauksen kahden hypyn välissä, joiden jälkeen oli putki osoittamassa suuntaa mihin käännytään. Pimu kääntyi ihan superhienosti molempiin suuntiin ja vautsi mitä hyppyjä se esitti. Ihan reilusti jäi väliä, eikä edes kolissut. Tästä innostuneena kokeilin pari kertaa maxi-muuriakin sen kanssa, ja sekin meni hyvin.

Tuitun kanssa tein samat treenit ja vautsi miten sekin hyppeli hienosti! Voisi jopa luulla, että mä alan itsekin pikku hiljaa kehittymään herkkien bortsujen ohjaajana, enkä aiheuta enää niin paljon kolinoita ja tiputuksia. Tuitun kanssa mentiin myös pikku rata, joka myös meni hienosti ilman tiputuksia. Keppien kanssa meillä on vielä suuria vaikeuksia. Oikealta puolelta ohjattaessa ne menee joten kuten, vaikkakin vähän hitaasti, mutta vasemmalta ei sitten millään. Lopputreenistä Tuittu alkoi taas muutenkin olemaan vähän vaisu, eikä enää innostunut edes leikkimään mun kanssa.

Pimun kanssa kokeiltiin sitten navetan vinokeppejä ja hienosti se muisti mitä kepeillä tehdään, vaikka on ollut pitkä tauko treeneissä. Ja innokkaasti se jaksoi hinkata keppejä moneen kertaan. Lopuksi se meni ne jo ihan pikkuisen vain vinossa, joten kyllä ne kohta suoraankin saadaan. Nyt täytyy käydä vaan navetalla useammin ja jättää kotipihakeppitreenit kokonaan pois, sillä siellä se jaksaa innokkaasti vain pari toistoa ja sitten alkaa hipsuttelu. Lopuksi otettiin vielä puomia ja A:ta muutaman kerran kissanruokaa kontaktilla. Puomi menee tosi hyvin, mutta A:lle tarvii keksiä joku parempi tapa, sillä Pimu heittää heti palkalle tultua perseensä pois A:lta. Pitäisi saada se jäämään paikoilleen suoraan.

Nyt vaan olis jo kauhea hinku päästä möllikisoihin Pimatsun kanssa...