Pimu oli eilen ihan superhyvä Hannan treeneissä, joten agimasennus parantui saman tien. Nauru Tehtiin tällä kerralla vain kahta pikku pätkää, joissa pääsi käyttämään erityisesti pakkovalssia ja pakkovalssijaakotusta. Ensin neljän hypyn pätkä, jossa ei mitään ongelmia! Tehtiin muutamaan kertaan, eikä yhtään rimaa edes kolahtanut. Sitten hinkattiin kakkosesteen pakkovalssia siten, että yritin tehdä sen lähempänä hyppyä. Tästä aiheutui se, että Pimu hyppäsi ihan siivekettä nuollen, eikä pystynyt pitämään rimaa. Saatiin sekin lopulta onnistumaan. Toinen pätkä oli 8 estettä. Hyppyjen lisäksi putkeen pari kertaa ja okseri. Ekalla yrityksellä vain okserin takarima alas, toisella sekin pysyi. Huikeeta, varsinkin kun pätkä sisälsi kaksi pakkovalssijaakotusta. Lopuksi vielä sai tehdä vapaavalintaisen pikkutreenin ja otin sitten pätkän, jossa joutui lähettämään kaukaa kepeille. Onnasi hyvin, joten tähän oli hyvä lopettaa treenit ja jäädä odottelemaan lauantain kisoja.

Pimun mielentila ei ollut paras mahdollinen eilen, sillä se pelkäsi treeneissä ollutta borderterrieriä. Nauru Tästä aiheutui hirmuinen luimistelu ja ahdistuneisuus lähdössä, kun pikku-bt oli sen mielestä liian lähellä. Myös lämppälenkillä olin joutunut huomauttamaan sille rekkojen tuijottelusta muutamaan kertaan, joten se luimisteli sen takia vielä vähän mullekin. Näköjään tällainen mielentila oli kuitenkin rimojen pysymisen kannalta oikea, vaikkei se tietty muuten hyvä ollutkaan. Pystyi kuitenkin leikkimään ihan normi-raivolla, joten ei se mitenkään lukossa ollut. Pimu myös reagoi mun ohjauksiin tosi hyvin, ja jopa kokosi itsensä hypyille, jos oli käännös tulossa, eikä leiskauttanut normityyliin miten sattuu.

Huomenna ehtisi vielä ilmoittautua ATT:n pääsiäiskisoihin, ja ne tuli nyt uudestaan mietinnän alle. Joka tapauksessa ollaan menossa Turkuun pääsiäisviikonloppuna, joten hyvin voisi kisata Pimunkin kanssa.