Nyt on "vauvalomat" vietetty, ja palattu takaisin töihin. Ihan hyvin oli ainakin eilen pärjätty kotona päivällä, tosin kävin työpäivän aikana kaksi kertaa kotona tsekkaamassa tilanteen. Jotain hyötyä sentään siitä, että asuu työpaikan vieressä. :) Varmaan ainakin tämän viikon ajan käyn pari kertaa päivässä kotona, jatkossa sitten vain kerran pissattamassa ja antamassa Pimulle ruoan. Illalla kävin vielä juoksulenkillä ja sinä aikana oli taas leikitty vesikupilla oikein rankemman kerran. Kuppi oli siis tyhjennetty lattialle. :( Nyt on kupin alla kunnon suojaukset, eli kaksi mattoa, jotka toivottavasti imee vedet jos/kun niitä vielä loiskutellaan.

Viikonloppuna käväistiin "anoppilassa" (siis toivottavasti tulevassa sellaisessa) ja reissu meni oikein kivasti. Pimu oli tosi reipas vaikka nähtiin uusia ihmisiä ja jopa kissa ihan lähietäisyydeltä. :) Yökin sujui hienosti, vaikka olin vähän epävarma, että miten se suhtautuu kun Nelli ja Minni pääsi meidän kanssa sänkyyn nukkumaan. Kotonahan koirilla ei ole yöllä makuuhuoneeseen pääsyä. Pimu nukkui kuitenkin koko yön ihan tyytyväisenä eteisessä kenkätelineen vieressä, kerran se kävi sängyn vieressä ihmettelemässä ja vinkumassa, mutta rauhoittui heti kun vähän silitin ja palasi saman tien jatkamaan uniaan.

Tänään mennään Pimun kanssa agilitytreeneihin! :) Eli mennään katsomaan Minnin ryhmän treenejä, Minni kun ei vielä juoksujen takia pääse mukaan. Tästä voi tulla aika jännittävä reissu, otetaan siis paljon nakkeja/lihapullia mukaan.