Jäi viimeksi mainitsematta, että Pimuhan kävi viime viikolla ekaa kertaa elämässään fyssarilla. Rintaranka sillä oli kireä, mutta se alkoi jo antaa periksi käsittelyn edetessä. Lantio tuntui myös kireältä, mutta se taisi johtua vaan tiukasta takapään jännittämisestä, jota Pimu aina tekee hieronnassakin. Muuten se osasi käyttäytyä kerrassaan hienosti, ainoastaan tuo takapään käsittely oli taas aluksi vaikeaa, mutta pystyi se jo jonkin verran rentoutumaankin lopussa. Muutaman kuukauden päästä mennään uudestaan tsekkaamaan tilanne.

Maanantaina Nellin treenit oli peruttu pakkasen takia, mutta SDP:n hallivuoro kuitenkin käytettävissä, joten sinnepä siis Pimun kanssa. Paikalla oli muutama muukin urhoollinen, eikä siellä sisällä lopulta ollut kuin muutama aste pakkasta, joten ihan kivasti pystyi treenaamaan. Rakensin hypyistä, putkesta ja kepeistä kuvion, jolla treenailin kepeille lähetyksiä. Laitoin kakkosvälin blokiksi hallista löytyvän ohjurin, mutta sen käyttö ei oikein onnistunut. Pimu ressukka luuli, että se on laitettu sen tielle, ja meni ohjurin kohdalla aina ihan matalaksi kyyryyn, ikään kuin sen pitäisi mahtua menemään ohjurin alta. Nauru Hassu koira. Pujotteli kuitenkin hyvin, mutta teki ohjurin kohdalla aina hauskan sukelluksen. Otin sen sitten pois kiusaamasta ja ihan kivasti se osui oikeaan väliin ilmankin. Lähdössä istuminen oli tooooodella vaikeaa kun samalla kentällä treenasi muitakin (varsinkin Pimun iki-inhokkikoira Isla). En antanut sen yhtään häröillä vaan vein sen joka kerta takaisin istumaan, kyllä se ehkä jollain 15 toistolla alkoi mennä jakeluun. Oli tarkoitus myös tokoilla, mutta häiriötä oli niin paljon, että tehtiin vain Taika-sheltin kanssa paikallamakuu siten, että mä menin A:n taakse piiloon ja Minna pysyi näkyvissä ja raportoi mulle Pimun tekemisiä. Ekalla kerralla olin noin ½ minuuttia ihan ongelmitta. Toisella kerralla olinkin jo minuutin, eikä siinäkään mitään ihmeitä. Hienoa!

Eilen pidettiin normaalisti torstai-treenit, vaikka pakkanen paukkui aika kovasti. Mentiin hypyistä ja putkista koostuvaa rataa, jossa mm. pimeitä putkikulmia ja rimat oli mini-korkeudessa. Ekalla yrityksellä päästiin 12 estettä, jihuu!! Seuraavat yritykset ei sitten enää menneet niin hyvin, mutta onnistuin mm. tekemään varmaan ekaa kertaa hypyllä persjätön Pimun kanssa. Toisella radalla piti kokeilla alkuun niistoa, mutta ei onnannut sitten millään, ja koko loppuratakin oli samanlaista rämpimistä muutama este kerrallaan. Itsellä oli tässä vaiheessa jo varpaat ihan jäässä, joten juoksu oli yhtä tuskaa.

Keskiviikkona mulla oli harvinaista laatuaikaa Pimun kanssa kun oltiin parisen tuntia kaksin kotona! Pikkuiset oli koko päivän eläinlääkärissä (hammasjuttuja taas) ja Pimu joutui siis myös olemaan piiiitkästä aikaa ihan ypöyksin työpäivän ajan. Hienosti oli viihtynyt yksinään, ei ainakaan löytynyt mitään tuhotöitä. Laatuaika vietettiin metsälenkin ja sisätokoilun merkeissä. Nyt keskityttiin nopeisiin maahanmenoihin liikkeestä. Jostain syystä ei ole tullut treenailtua jääviä liikkeitä viime kokeen jälkeen, joten aion opettaa ne alusta asti uudestaan ja tällä kertaa varmemmiksi. Tehtiin myös AVO-kaukoja, ja niissä Pimu on kyllä tosi pätevä ja ne onnistuu lähes aina ihan kympin arvoisesti. On myös tällä hetkellä mun suosikkiliike (varsinkin kun siihen ei kuulu yhtään seuraamista Hymy). Noutoa tehtiin myös, lähinnä kapulan kanssa sivulle tulemista. Aina vaan jäi vinoksi, mutta sitten kokeilin heittää kapulan vähän kauemmaksi, ja Pimu tuli tosi hienoon perusasentoon kun oli vähän enemmän vauhtia alla. Paikallamakuu tehtiin myös, noin 1½ minuuttia ja piilossa. Kurkin sitä peilin kautta salaa ja ihan rauhassa makasi. Viime viikolla muuten joku päivä kokeilin huvikseni tunnaria meidän huojuva torni -pelin palikoilla. Jussi otti yhden palikan ja mä yhden ja laitettiin ne riviin. Lähetin Pimun hakemaan omaa ja se oikeasti haisteli molemmat ja toi sen mun kapulan! En tiedä oliko tuuria, mutta aika hienoa jos se on jo nyt tajunnut tunnarin idean!

Kisakuumetta pukkaa, ja koska pikkukoirat on hammashoitojen takia doupattuina, niin joudun kisaamaan Pimun kanssa. Eli siis mennään ainakin Takkujen kisoihin 5.3. SDP-hallille