Uuden vuoden juhlinnoista selvittiin tällä kertaa helpommalla kuin viimeksi. Pimu oli nyt paljon reippaampi kuin viime vuonna! Yllättynyt Sisällä se ei kiinnittänyt mitään huomiota rakettien ääniin ja ulkonakin oli tosi reipas. Tai ei me siis tarkoituksella käyty ulkona pahimpaan aikaan ja oltiin Jussin vanhempien luona, jossa muutenkin on ollut melko rauhallista uutena vuotena. Iltaruuan jälkeen käytin Pimun pikapissalla ja sen aikana alkoi ihan läheltä kuulua paukuttelua. Ensin Pimu veti korvat luimuun ja alkoi vetää sisälle, mutta sitten kun jäätiinkin kuulostelemaan siihen hetkeksi, korvat palautui ylös ja Pimu rauhoittui, vaikka paukuttelu jatkui vielä jonkin aikaa. Superhienoa!! Vielä yöllä yhden jälkeen kun koirat pääsi iltalenkille, kuului jonkin verran rakettiääniä kauempaa, mutta koirat ei reagoineet mitenkään.

Eilen tehtiin vuoden ekat tokotreenit, eli tunnari Huojuva torni -pelin palikoilla. Nauru Muita sopivia tokovermeitä ei oikein siihen hätään löytynyt, kun oltiin vielä kyläilyreissulla. Koitin vaan huvikseni mitä tapahtuu, ja hienostihan se meni. Laitoin 9 palikkaa levälleen, joista yhtä pidin ehkä 10s kädessä. Lähetin parin metrin päästä hakemaan ja hienosti haisteli melkein kaikki läpi ja nosti oman. Jippii!

Juoksuissa on nyt tärpit meneillään, joten pian päästään niistäkin eroon ja voidaan jatkaa agia ehkä jo ens viikolla. Vuoden ekat kisat on vielä mietinnässä, muutamia kisareissuja on suunniteltu normikisakavereiden kanssa, mutta täytyy nyt ensin päästä vähän treenaamaan.