Ollaan taas treenattukin jotain. Maanantaina oltiin Koirakoutsilla ja tällä kertaa tehtiin kisamaisemmat treenit, eli käytiin kaikki koeliikkeet läpi ja tsekattiin missä mennään. Muut osallistujat oli ALO-luokkalaisia, joten he teki ALO-liikkeet ja me sitten VOI-liikkeet ainakin joten kuten. Ruutu jätettiin kokonaan pois. Seuraamisella alkoi ja melko ok meni. Maassa olevat tötsät ja muut koirat/ihmiset aiheutti pientä herpaantumista. Liikkeestä istuminen meni maahan, ei vaan kuunnellut yhtään. Luoksetulo tehtiin vähän lyhyemmällä matkalla kuin oikeasti ja se meni ihan superisti! Ei olla koskaan tehty sitä oikeana liikkeenä, mutta sehän osasi, ainakin tällä matkalla. Hyppy- ja metallinoudot meni hyvin, tunnarissa lähti tekemään noutoa ja toi vaan jonkun. Lähetin uudelleen ja kyllä se sitten lopulta otti nenänkin käyttöön ja toi oman. Kaukot tehtiin ihan parin metrin päästä ja S-I-vaihtoa lukuunottamatta hienosti. S-I-vaihdossa pompautti takapään liian aikaisin alas ja eteni ihan vähän. Loppuun paikallamakuu, joka myös ok. Lopuksi hinkattiin vielä liikkeestä istumista, jotta saatiin se onnistumaan. Tunnaria ei hinkattu, mutta oon sitä tehnyt kotona nyt melkein joka päivä onnistuneesti aina vaan yhden toiston.

Tiistaina piti olla Hannan treenit, mutta koska Minnin sterilointi venähti, niin en ehtinyt ollenkaan treeneihin. Keskiviikkona otin Pimun mukaan kun menin kouluttamaan ja otettiin ihan pari kertaa puomia, A:ta ja keppejä ennen mun koulutusvuoroa. Pimulla olis ollut myös BH-treenit Jussin kanssa, mutta Jussi ei vielä ole parantunut flunssasta niin nekin jäi väliin.

Eilen sitten päästiin Hannalle korvaustreeneihin yhden aikaisemmin peruuntuneen kerran takia. Itse olin ihan puolikuollut pienestäkin juoksemisesta, ei tää flunssa vaan hellitä millään, mutta Pimu oli siitäkin huolimatta ihan super! Aluksi vähän säädettiin ohjauksia ja mun rytmitystä, mutta sitten päästiin 11 estettä alusta kerralla ja siitä jatkettiin vielä 8 estettä puhtaasti. Rimat pysyi hyvin taas kun pysyin liikkeessä ja pidin kädet ylhäällä. Vitsi kun tämän vaan muistaisi aina ja joka kerta. Kontaktit oli taas pikkuisen epämääräiset, eli jouduin odottelemaan oikeaa asentoa. Pöh! Keskiviikkona se onneksi teki tosi nopeat kontaktit.

Vielä päästiin tokoilemaan torstaina, sillä oli Tamskin järkkäämän VOI-kurssin eka kerta. Eteläpuisto tosin ei ihan ollut vielä tokoilukunnossa, se oli ihan täynnä lunta. Alkupäässä onneksi oli sen verran lumetonta kohtaa, että päästiin treenaamaan. Paikallamakuu alkuun, eikä siinä mitään ongelmaa. Sitten seuraamista. Meni oikein mallikkaasti ottaen huomioon, että oltiin ulkona. Pari täyskäännöstä levisi, mutta muuten hyvin. Sitten liikkeestä istuminen, jossa arpoi ensin seisomaan ja sitten maahan. Runsailla avuilla sitten alkoi istuminenkin löytyä. Luoksetuloa koitettiin ensin ihan oikealla matkalla, mutta tuli tylysti vaan läpi. Sitten muistuttelin seisomista lyhyemmällä matkalla ja pysähtyi tosi napakasti. Siitä sitten vielä tehtiin erikseen maahanmeno, jossa alkoi vähän ennakoida, joten seuraavaksi tehtiin läpijuoksuna. Loppuun vielä yksi yritys oikealla matkalla, jossa sekä seisominen että maahanmeno vähän valahti, mutta tulipahan hyvällä vauhdilla, eikä ennakoinut lopussakaan. Seisomista hinkkailin vielä itseksenikin ja teki oikein hyvin. Tein myös itsekseni yhden tunnarin ja Pimu oli oikein pätevä ja toi heti oman. Ruutua tehtiin lyhyeltä matkalta näyttämällä. Pimu oli jo niin namimoodissa, että palkkasin heittämällä namin. Noutoa tehtiin ihan tasamaalla, ja teki hyvin. Loppuun piti tehdä vielä kaukoja, mutta Pimu oli niin poikki, että ei vaan pystynyt nousemaan maasta, joten otin sitten vaan yhdet M-I - ja M-S-vaihdot, jotka palkkasin.

Huomenna pystytän ruudun omaan pihaan ja aloitetaan tehohinkkaus. Tunnarikapulat on myös valmiudessa, joten sitä pitää myös alkaa tehdä ulkona joka päivä. Kyllä mä uskon, että me kokeeseen vielä päästään. Viimeistään heinäkuussa. Hymy