Eilen tokoiltiin taas Levekin kentällä. Lumikerros ei ollut niin paha kuin viimeksi, mutta kyllä siellä vähän sai taas rämpiä. Tehtiin ainakin ruutua, tunnari, ohjattua, kaukoja, seuraamista ja paikallamakuu. Ruutu oli hieman epävarma tällä kertaa. Muutama onnistunut juoksu saatiin, mutta myös pari epävarmempaa haistelusuoritusta. Pimu jäi myös välillä tuijottelemaan Miikkua. Tunnari oli taas super! Miikku vei kapulat ja ne oli sen verran lumessa, ettei niitä nähnyt kunnolla. Haisteli ja haisteli, lopulta löysi kapulat ja toi oman! Superia!! Seuraamisessa Miikku käskytti ja häiritsi samalla tosi paljon Pimua, kun sen piti kuunnella, että mitäs se suosikkitäti siellä oikein huutelee... Erittäin hyvää häiriötreeniä siis, kuten myös treeni, jota tehtiin EVL:n paikallamakuuta silmällä pitäen. Pimu oli mulla sivulla ja Miikku käski sitä maahan. Meni sitten ihan joka kerta maihin, ellen namilla imuttamalla pitänyt sitä istumassa. Nauru Tällaistakin siis pitää treenata, jos vaikka joskus osutaan samaan kokeeseen Miikun kanssa (ja pahimmassa tapauksessa vierekkäin). Ohjattu oli myös super. Tällä kertaa kapulat oli jo vähän syvemmällä kuin ennen.

Maanantaina käytiin Turussa Tanja Kotin käsittelyssä ja Pimu oli kuulemma yllättävän hyvässä kunnossa bordercollieksi. Pientä kireyttä oli rangassa, mutta sisäelimet oli nyt hyvät. Tästä syystä ei päästy Hannan maanantai-aksaan, joka tosin olisi muutenkin ollut peruttu pakkasen takia.

Viime lauantaina sentään käytiin SDP:llä aksaamassa. Tamskin kentällä oli juuri ennen ollut Sari Vähäniityn koulutus, joten hyödynnettiin sitä rataa, mutta muutama kohta helpotettuna. Tehtiin suosiolla alkuun muutaman esteen pätkissä, mutta lopulta päästiin 18 estettä nollalla. Ihan hieno suoritus Pimulta! Vielä ehditään muutaman kerran treenata ennen seuraavia kisoja 29.1. Turussa.