Huomenna päästään kisaamaan! Niin kivaa pitkästä aikaa. Hymy Saa nähdä onko enää kisojen jälkeen kivaa... Pimu vaikuttaa kyllä nyt ihan valmiilta kontaktien puolesta ja niitäpä sinne pääasiassa lähdetään treenaamaan. Hyppäreillä yritetään sitten ihan oikeastikin vääntää nollaa, mutta agiradat otetaan ihan vaan kisamaisen kontaktitreenin kannalta ja täten lupaan mennä radalta pois huonon kontaktin jälkeen vaikka olis nolla alla.

Viime viikonloppuna nähtiin pitkästä aikaa sisaruksia, kun Miikku-kasvis järkkäsi "pentupäivän". Paikalle pääsi Pimun lisäksi valitettavasti vain Veeti ja Hopsu, mutta mukava oli nähdä heitä. Pimu oli perinteiseen tapaan epäsosiaalinen sisaruksiaan kohtaan, mutta sieti kuitenkin kaikkia ja hyvin pystyi sisätiloissakin rentoutumaan ison koiralauman keskellä. Tosin Hopsun kanssa meinasi välillä tulla ihan oikeaakin riitaa, kun Hopsu ei oikein arvostanut Pimun tuijotustyyliä. Ennen pentumiittiä Pimu käväisi Jussin kanssa hakutreeneissäkin.

Tiistaina tokoiltiin Koirakoutsilla ja tällä kertaa pohdiskeltiin luoksetulon pysäytystä ja liikkeestä seisomista. Seisomista pitää oikeasti treenailla nyt tosi paljon ihan erikseen täpäkämmäksi, koska se on niiin löysä. Tehtiin myös paikallamakuu ALO-tyyliin, jossa pääasiassa halusin treenata ekalla käskyllä maahanmenoa, joka epäonnistui viime kokeessa. Nyt ei mitään ongelmaa, ekalla alas ja myös ylös. Makasi taas lonkalla koko ajan ja lopussa siirsi toisen etujalan toisen alle. Tällaista se on ennenkin harrastanut, joten pitäisi tehdä paikallamakuuta enemmäkin näkösällä, että pääsisi puuttumaan näihin.

Viime ja tän viikon agitreenit meni keppien osalta aika nappiin, Pimu teki monta tosi hienoa kepeillemenoa ilman mitään verkkoapuja. Kontakteista on radalla ollut vain keinu, mutta silläkin Pimu osaa jo tehdä ihan kivasti 2on2off-kontaktin, joka aikaisemmin oli ihan hukassa. Ollaan menty pari kertaa rataa 45-50 rimoilla ja hitto kun ne pysyy hyvin ylhäällä! Mä itsekin kyllä ohjaan paljon rennommin ja paremmin jos tiedän, että rimat on matalemmalla. Hemmetin ohjaajan rimakauhu! Miten joku 5-10cm voi vaikuttaa niin paljon...?

Päästiin Pimun kanssa Tamskin valkkuryhmään varakoirakoksi, joten luvassa on entistä enemmän treeniä. Nyt en enää ottanut pikkukoirille mitään ryhmäpaikkoja, joten aikaakin on paremmin keskittyä Pimuun. Silti kalenteri on jo ihan täynnä vain yhden koiran puuhasteluista. Kisoja en ole vielä suunnitellut tämän viikonlopun jälkeen, katsotaan nyt ensin miten ne sujuu.