Eilen saatiin aikaiseksi jo parempi ruutu. Agitreenien jälkeen rakensin omaan pihaan ruudun, laitoin alustan ja kävin Jussille sanomassa, että laittaa Pimun iltaruoan kuppiin ja tuo sen pihalle. Pimu pyöri koko ajan mukana ja tuli vähän härdelliä, kun se näki, että ruokaa tuodaan, joten päätinkin jättää kipon sisäpuolelle. Menin sitten pienen seuruupätkään jälkeen tekemään ruutua, mutta harmillisesti se oli sijoitettu niin, että Pimu joutui juoksemaan terassin ohitse ja sisällä odottanut kippo houkutteli niin paljon, että paineli käskystä suoraan terassin ovelle. Huuto Toisella käskyllä meni kuitenkin ruutuun, mutta jäi etureunalle pyörimään. Sitten otettiin aikalisä, Pimu sisälle, ruokakippo ulos (piiloon takapihan puskaan) ja siirsin ruuudun paikan. Sitten Pimu ulos ja seurautin ruudun lähtöpaikalle. Virittelyistä alkoi jo nykiä ja meni LUJAAA alustalle! Siitä vapautus ja eräs juoksi saman tien taas sinne terassin ovelle. Oon näköjään liian usein palkannut sitä niin, että ruoka/palkka odottaa terassilla/sisällä, joten tästä lähtien ruoka piiloon pusikkoon joka kerta. Mutta saatiinpahan vihdoin onnistunut ruutu. Hymy

Agitreenitkin meni harvinaisen hyvin. Lähdössä piti taas kytätä tiettyä bt:tä, mutta muuten ei ottanut siitä nyt yhtään niin pahasti pulttia kuin yleensä. Alussa kellotettiin maxien SM-hyppärin aloitusta. Ensin mamoilemalla suoraan kiertämällä putki pidemmän reitin kautta ja sitten vielä tiukasti kääntämällä muurilta, jolla saatiinkin parempi aika. Muuten päästiin jopa rata loppuun asti! Keskivaiheilla oli hankala kohta, jossa sai rynniä ihan tosissaan, että ehti välistävedoille, mutta mähän ehdin, kun vaan lähdin niistolta saman tien kun Pimu oli lukinnut esteen. Huisia, että rimakin pysyi tässä joka kerta! Radalla sai myös tehdä renkaalla ja okserilla vastakäännöksen ja hyvin onnasi nekin. A:n kontaktilla hipsuteltiin nyt ihan huolella, puomi ja keinu ihan ok. Taas tehtiin muutama kerta myös keppejä rynnimällä täysiä ja nyt tuli vain yksi virhe, joten sekin edistyy. Edelleenkään en kyllä kisoissa taida sitä uskaltaa koittaa.

Ylihuomenna vihdoin ja viimein kisaamaan! Niin huippua ja mikä parasta, koko viikonloppu ihan huippuseurassa. Hymy Se onkin sitten viimeinen kisareissu tällä laumakokoonpanolla, sillä sunnuntaina Jussin pikku-Urho kotiutuu. Jussi ei ilmeisesti saa aikaiseksi mitään omaa blogia, joten mä varmaan kirjoittelen Urhonkin kuulumiset jatkossa tänne.