Tällä viikolla jäi agsat harmittavasti yhteen kertaan, kun Hannan treenit oli peruttu. Eilen päästiin siis valkkuryhmätreeneihin, joissa koutsina Samu. Rata oli saatu jo etukäteen, enkä pitänyt sitä ollenkaan niin pahana kuin mitä se sitten oli. Ei vaan ohjaajan vauhti riittänyt mitenkään. Jumiuduttiin heti alkuun, joka saatiin pari kertaa onnistumaan joten kuten, mutta hinkattiin sitä nätimmäksi. Myös lähdön kanssa oli tosi hankalaa tällä kertaa. Ei meinannut pysyä millään ja joka kerta oli pakko ainakin kerran käydä palauttamassa Pimu. AAAARGH HuutoNiistolla saatiin kakkoshyppy hyväksi, mutta sitten mulle itselle tuli niin kiire jatkoon, ettei mitään jakoa enää myöhemmin. Kolmoshypyn saksalainen onnasi kerran tosi hienosti, mutta siihen koitettiin vielä ohjausta toiseltakin puolelta, joka oli parempi jatkon kannalta. Jatkettiin sen jälkeen rataa kepeiltä ja päästiin noin 10 estettä, mutta aika alkoi jo loppua, joten hinkattiin vaan ihan paria kohtaa sen jälkeen. Rimat pysyi hienosti! Alussa tuli yhden kerran rima alas ja loppupätkässä Pimu otti muurista ponnua, mutta kerrassaan superia hyppäämistä. A:n ja keinun kontaktit tällä kertaa ok, mutta puomi oli taas niin huono. Tuli jopa kerran läpi, eli Pimu ei näköjään nyt yhtään tiedä mitä siellä pitäisi tehdä. Viikonloppua ajatellen oli kyllä hyvät treenit, koska Pimu hyppäsi hyvin.

Maanantai ja tiistai oli tokopäiviä. Maanantaina Koirakoutsilla hinkattiin kaukoja, seuraamista ja ohjattua. Kaukot alkaa nyt kyllä oikeastikin edistyä. Oon saanut jo parin metrin päästä tehtyä puhtaita vaihtoja, joten ehkä tämä tästä. Tiistaina oltiin Tamski tokovalkkuryhmän järkkäämissä treeneissä, joissa otettiin paikkamakuu ruutu ja seuraamista. Ruutuun sain jälleen kerran suosituksen kosketusalustan käytöstä, joten kai se pitää uskoa ja ainakin alkaa kokeilla sitä. Seuraamiseeen oli kyllä kunnon häiriöt, sillä viereisellä kentällä huusi agikoirat suoraa huutoa. Tehtiin ihan kunnon pätkä, askeleita ja kaikkea. Pimu piti kontaktia tosi hyvin, mutta se aiheutti sitten väljyyttä.

Viikonloppuna sitten neljä starttia SDP:llä. Odotukset on pitkästä aikaa korkealla, kunhan vaan saan Pimulle oikean mielentilan lähdössä.