Oho tosiaankin. Olisikohan vihdoin pari hernettä Pimun päässä kohdanneet ja joku valo syttynyt tunnarin kohdalle, sillä se osasi sen taas. Eilen tokoiltiin Koirakoutsilla ja koska sää oli niin mainio, oltiin pihalla. Pimu oli jo ehtinyt käydä Jussin kanssa hakutreeneissä, josta kävin sen vaan nappaamassa mukaan ennen tokoa. Ehkä siitä johtuen tai sitten jostain muusta, Pimu oli toosi löysä ja melko haahuileva koko treenien ajan.

Hyppynoudolla aloitettiin ja tein ihan puukapulalla, koska se metalli meni niin hajalle viime to. Pakko oli päästä koittamaan jäikö viime kerrasta traumoja, eikä mennyt kyllä ihan putkeen tälläkään kerralla. Lähti kyllä hakemaan, mutta jäi haistelemaan matkalle ym. haahuilua. Muutamaan kertaan tehtiin vauhtinoutona ja yritettiin saada vähän intoa, mutta aina piti jotain hiekanmurusta haistaa matkalla. Huuto Plääh. Taidettiin me pari sen verran kunnolista yritystä saada, että pystyi palkkaamaan, mutta on tää nyt outoa.

Sitten tunnari. Tehtiin ihan kisamaisesti, eli en tiennyt itse missä oma kapula on. Vähän yritti taas tuijotella mua kun kapuloita vietiin, mutta katsoi kuitenkin sen verran mitä tapahtuu, että tajusi lähteä ekalla käskyllä kapuloille. Lähti haistelemaan vasemmalta, ei ihan päästä kuitenkaan, ja meni rivin loppuun oikealle, josta palasi pari takaisin ja nappasi siitä kapulan ja toi hienosti sivulle asti. Krista näytti peukkua, joten oma oli!! Ja ihan selvästi nyt tajusi, että kapuloita kuuluu haistella. Upeeta touhua! Hymy

Kolmantena liikkeenä mun toivomuksesta häiriöseuraamista. Krista vingutteli/heitteli leluja ja liikkuroi meille seuraamista ja meidän perään pistettiin vielä yksi henkilö kävelemään. Se olikin hankalaa, ja varsinkin aluksi Pimun piti tuijottaa, että kuka toi on ja miks se tulee mukana. Muutaman kerran jouduin huomauttamaan, mutta muuten meni ihan kivasti.

Itsekseni hinkkasin vielä vähän kaukoja läheltä, mutta pääasiassa Pimu vain makoili väliajat, kun vaikutti niin voipuneelta. Voihan olla, että viikonlopun kisarupeamakin vielä vähän väsytti. Tällä viikolla on sitten kevyempää puuhastelua. Perjantaina ajellaan taas Turkuun Tanjan käsittelyyn, joten viikonloppukin menee huilatessa.