Lauantaina Pimu teki superhienon tunnarin, ihan niin kuin oikeat tokokoirat! Nauru Tosi hienoa, että tämä liike alkaa pikku hiljaa olla kasassa. Lauantaina treenailtiin siis tokoa tallilla Miikun avustuksella. Pääasiassa tehtiin ruutua lelupalkalla. Viime aikoina Pimu on alkanut kiertää ruutuun vasemmalta sivusta, mutta tällä kertaa juoksi joka kerta suoraan. Tunnari tehtiin niin, että Miikku vei kapulat muutaman metrin päähän. Vääriä taisi olla 7 ja oma toinen tai kolmas vasemmalta. Lähti tutkimaan kapuloita keskeltä oikealle päin ja palasi sieltä takaisin vasempaan laitaan, josta vihdoin löysi oman. Huippuhienoa työskentelyä! Tosi hienosti malttoi keskittyä haistelemaan vaikka omaa ei ihan heti alkuun löytynytkään.

Luoksetulo ja kaukot on tällä hetkellä eniten vaiheessa ja ruutuun juoksemista pitää vielä vahvistaa tosi paljon, mutta kyllä se kisakunto tästä pikku hiljaa alkaa löytyä. Pitää vaan päästä useammin treenaamaan tallille, kotona hinkuttaminen alkaa jo tympiä.

Agilityäkin aloitellaan tauon jälkeen vähitellen. Kisat on jo katsottuna tammikuun viimeiselle viikonlopulle Turkuun. Yleensä juoksutauko on tehnyt Pimulle vaan hyvää ja kaikenlaiset lähtökyttäilyt ym. ongelmat on ainakin hetkeksi unohtuneet tauon aikana. Saa nähdä miten on tällä kertaa.