Taas on alla parit ihmeen hyvät treenit. Viime torstaina treenailtiin omatoimisesti ilman koutsia. Meitä oli vain kaksi ykkösluokkalaista paikalla, joten rakensin helpohkon radan, jota sitten mentiin muutamaan kertaan. Pimu oli ihan super. Ainoastaan yksi rima tippui koko aikana, ja siis hinkattiin rataa moneen kertaan! Puomin kontakti oli aika epämääräinen, se tuli vähän sivuun. Kepit oli aivan upeat, täysiä putkesta vaan oikeaan väliin pujottelemaan. Ja mitäs vielä, keinua mentiin erikseen vielä muutamaan kertaan ja hyvin tarjoaa siinäkin jo 2on2offia. Hyvänmielen treenit. Hymy

Sunnuntaina olin varannut tallin aamupäivällä ja suunnattiin sinne Pimun kanssa. Alkuun tokoiltiin vähäsen. Otettiin perusasentoja ja kontaktin pitämistä Jussin häiriköidessä vieressä. Aika pätevää oli. Tehtiin yksi nouto, joka onnistui niin hyvin että jätettiin se siihen. Sitten tunnarikapulan hakemista niin, että Jussi vei kapulan. Pimu meni nyt ihan hämilleen, eikä meinannut tajuta mitä pitäisi tehdä. Ehkä kolmannella käskyllä vasta lähti hakemaan, mutta toi sitten ihan innokkaasti. Toisella yrityksellä kapula vietiin piiloon putken taakse ja Pimu lähti jo ihan hyvin hakemaan. Yritti tosin ensin palauttaa sitä Jussille, mutta kun ei siitä tippunut kehuja, niin toi kapulan lopulta mullekin asti.

Sitten agia. Rakensin 15 esteen radan, jossa sai juosta. Yritin tehdä mahdollisimman suoraviivaisen ykköstentasoisen, mutta taas siitä tuli vähän vaikeampi. Ekat neljä estettä meni hienosti, mutta sitten Pimu lähti aina A:lle, kun olisi pitänyt mennä viereiselle hypylle. Tämä oli ihan mun oma moka, koska A oli vaan liian lähellä ja en voinut vekata sitä edellisellä hypyllä tarpeeksi kun en olisi enää ehtinyt jatkon kannalta järkeviin paikkoihin. Ratasuunnittelijan vika. Tehtiin sitten tästä eteenpäin ja saatiin mentyä 10 estettä puhtaasti! Ja siis kepitkin mentiin taas täydestä vauhdista ja oikein. Tallilla oli vain pari ihmistä toisella kentällä, joten Pimu pystyi istumaan lähdössä ihan rauhallisena. Kävin palkkailemassa sitä nyt extrapaljon, joten toivotaan, että se pystyy istumaan lauantain kisoissakin vaikka siellä tulee olemaan hälinää ja ihmisiä. Jussikin sai taas kokeilla Pimun ohjaamista ja tottakai se sai tuon alunkin onnistumaan heti kerrasta.

Sunnuntaina oli taas tokokurssia iltapäivällä ja tällä kertaa tehtiin noutoa, ruutua ja jääviä liikkeitä. Ensin tsekattiin perusasennot, ja Pimu tuli nyt aika hyvin suoraan. Se on selvästi nyt hiffannut miten sen kuuluu tulla. Sitten kokeiltiin nouto ja heitin kapulan nyt toooosi kauas, kauemmas kuin ikinä ennen. Pimu lähti kuin tykin suusta ja ehti juoksun aikana kuumeta sen verran, että paluu oli vähintääkin yhtä vauhdikas. Ei siis ollenkaan enää luimistellut ja tuli viereen tosi innolla! JES, paras kapulan tuominen ikinä. Perusasento oli hieman vino, mutta aivan sama. Nyt sillä oli vihdoin oikea mielentila tähän liikkeeseen eikä sellainen "mamma tappaa, apuaaaa" niin kuin yleensä. Ruutua otettiin namialustalla ja vauhti oli hirmuinen. Koitettiin myös lähempää lähetystä niin, että käskytän sen seisomaan ja maahan. Onnistui hyvin, mutta seuraavilla kerroilla se meni suoraan maahan, eikä yhtään kuunnellut mitä käskytin. Sitten onnistuinkin paineistamaan pienen bc:n ihan kokonaan ja menikin jonkin aikaa, kun yritin saada sitä seisomaan käskystä. Pläääh. Jääviä liikkeitä ei tehty varsinaisena liikkeenä ollenkaan, vain leikkinä. Äskeisestä paineistumisesta johtuen ei sujunut kovin hyvin. Nyt sei ei mennyt maahan millään, jäi vaan seisomaan... Saatiin lopulta jotain onnistumaankin, eikä se nyt ihan toimintakyvytön ollut, kovin epävarma vaan ja tarjosi kaikkea mahdollista. Seuraavalla kerralla varmaan keskeytän treenit heti, jos se menee tuohon tilaan.

Lauantaina sitten nähdään ollaanko me kehitytty agissa yhtään. Itsestä kyllä tuntuu, että me ollaan nyt ihan eri tasolla kuin viime kesänä. Jos olisin järkevä, niin olisin tosiaankin odottanut kisaamisen aloittamista tähän asti. Nyt meillä alkaa olla yksittäiset esteet kunnossa ja ratojakin ollaan saatu mentyä ihan kohtuullisesti.