Siis tokoliikkeitä. Jotenkin kummasti ne liikkeet, mitä ei olla jaksettu treenata ja on ollut meille tosi vaikeita, onnistuu nyt tosi hyvin. Toisaalta ne liikkeet, joita on hinkattu ja jotka on ollut varmat jo pitkään, kusee nyt ihan kybällä.

Tiistaina Pimu teki ekaa kertaa ikinä AVO-luokan luoksetulon kokonaisuudessaan. Oli ihan kympin tai ainakin ysin arvoinen suoritus. En tiedä missä vaiheessa se on oppinut pysähtymään ja tuli vieläpä laukalla pysähdykseen asti, eikä hiipparoinut yhtään. Yllättynyt Samoin jäävät liikkeet onnistuu nyt yllättäen. Se tekee joka kerta oikean asennon, eli on kai vihdoin oppinut kuuntelemaan mitä mä sanon. Näitä liikkeitä ei siis olla treenattu juuri yhtään ja yhtäkkiä se osaa. Sen sijaan meidän varmimmat liikkeet, eli kaukot ja hyppy kusee pahasti. Kaukoissa se jää ihme venkuralle makaamaan eikä nouse millään. Jos sattuu nousemaan, niin lakoaa saman tien takas maahan. AAARGH! Hypyllä se edelleen hiipparoi ja on keksinyt mennä maahan hypyn jälkeen. Kaipa se noutokin tästä vielä saadaan pilattua, se on ainoa liike joka on onnistunut koko kevään ajan. Paikallamakuu onnasi taas eilen treeneissä ihan superisti, eniten toivon ettei siihen tule mitään häikkää.

Ensi viikolla on perjantaina tokon koetreenit, jossa saa tehdä kolme liikettä. En tiedä pitäiskö sinne valita tällä hetkellä onnistuvat vai epäonnistuvat liikkeet? Seuraavana päivänä meillä onkin sitten möllitoko, joten siellä joutuu joka tapauksessa tekemään kaikki liikkeet. Ekaan viralliseen AVO-luokan kokeeseen on nyt about kuukausi aikaa, joten liikkeet olis tietty hyvä saada pian edes jotenkin luotettavaan kuntoon.