Eilen oli Nellin agitreenit SDP-hallilla ja koska viereinen kenttä on ollut samaan aikaan aina tyhjänä, otin Pimun mukaan tarkoituksena treenata tokoa. Ajattelin, että treenaan nyt erityisesti vireen nostamista koetilannetta varten, mutta pieleen meni se ajatus. Pimulla oli kierrokset valmiiksi niin korkealla jo halliin tultaessa, että ei tarvinnut yhtään viritellä. Tein pienet seuraamiset, jäävät liikkeet ja hypyn. Voi hitto, se teki ihan sairaan hienosti! Maahan lösähti heti ekasta käskystä ja seisominenkin oli niin täpäkkä. Kaikki on siis kiinni vaan vireestä, miten ihmeessä sen saisi tuollaiseen mielentilaan myös kokeessa?

Tehtiin myös paikallamakuu sheltti-Taikan kanssa ja ihan älyttömän rauhallisena Pimu pystyi makaamaan vaikka takana bc-Isla meni agirataa ja Nelli piti normi-älämölöä häkissä. Hypyllä sattui pieni tapaturma, Pimu liukastui kääntyessään hypyn jälkeen ja kellahti sitten maahan. Otettiin hyppy uudestaan ja sitten onnistui kun malttoi hypätä vähän rauhallisemmin. Täytyy ottaa tämä liukastumismahdollisuus huomioon Turun kokeessa, sillä siellä on sama alusta kuin SDP:llä.

Tänä vuonna päästään vielä ohjattuihinkin toko-treeneihin, sillä ilmoitin Pimun ylempiin luokkiin tähtäävien 5 kerran tokokurssille. Pian päästään siis tutustumaan ruutuun, tunnariin ym. vieraampiin tokoliikkeisiin ihan oikeasti.