Maanantaina tehtiin taas ihan täydellinen tunnari Koirakoutsin hallilla. Hymy Mä niin toivon, että en onnistu pilaamaan sitä enää ennen koetta, joten täytyy treenailla sitä vaan tosi harkitusti. Tosi upeeta, ettei Pimu ottanut muista koirista häiriötä vaan malttoi haistella kunnolla ja nosti oman heti kun osui kohdalle. Muuten tehtiin vaan lähinnä seuraamisia ja käännöksiä. Paikallamakuussa vaati kaksoiskäskyn maahanmenoon, mutta oli vissiin vaan vähän pihalla tilanteesta kun mäkin luulin, että treenit loppui jo ja olin pakannut kaikki kamatkin pois kun vielä tehtiinkin paikkamakuu. Itsekseni hinkkailin kaukoja ja erilaisten kapuloiden pitämistä.

Tiistain Hannan treeneissä veri lensi. Otsan rypistys Tällä kertaa tosin vaan Pimun nenärutusta, jossa näkyy nyt pieni punainen jälki. Siitä tuli myös sunnuntain aksatreeneissä hieman verta ihan loppuvaiheessa, mutta nyt tuli ihan kunnolla. Täytyy koittaa jotenkin parannella sitä, ettei ihan joka treeneissä (tai ainakaan kisoissa) tarvi mennä naama veressä. Luulisin, että se aukeaa lelupalkkauksen yhteydessä, kun pelkästään agitreeneissä on vuotanut.

Rata oli sama kuin viime viikolla, mutta tehtiin vain yhtä 7 esteen pätkää siitä. Saatiin onnistumaan ihan kohtuullisesti, mutta hinkkailtiin silti vielä muutama kerta, jotta sain palkattua rimojen pysymistä. Viimeinen toisto tosin oli liikaa, sillä sitten alkoi yksi rima tippua saksalaisessa koko ajan vaikka yritin ottaa ihan vaan pelkästään sitä hyppyä. Miljoonannen yrityksen jälkeen pysyi ja päästiin huilimaan. Toisella kiekalla taas hinkattiin keppejä parin hypyn kautta täysiä juosten. Taas tuli enemmän epäonnistumisia kuin onnistumisia, joten en tiedä paljonko tässä edistyttiin tällä(kään) kertaa.