Maanantaina treenailtiin Koirakoutsilla tokoa. Tehtiin paikallamakuutreenejä, hyppynoutoa ja seuraamista. Pimu teki ihan hyvin, ei oikeastaan mitään suuria ongelmia missään. Lisäksi tein itsekseni kaukoja läheltä ja kapulan tuomista perusasentoon. Siinä tämän viikon tokoilut oikeastaan olikin, agitreenien yhteydessä ollaan tehty pikaisesti kaukoja, liikkeestä istumista ja seuraamista. Kaukojen seisominen alkaa jo sujua noin metrin päästä, sen kauemmaksi en vielä uskalla lähteä.

Tiistaina Hannan treenit Nokialla, joissa tehtiin samaa rataa kuin edellisellä viikolla. Yllättäen meidän ryhmästä ei kukaan päässyt silloin kovin pitkälle, joten nyt jatkettiin siitä mihin jäätiin. Ennen treenejä käytiin lämppälenkillä Sentti-bc:n ja Bella-sheltin kanssa ja Pimu veti jostain kauheat kilarit niistä, vaikka ollaan siis nähty joka viikko. Ei pystynyt rauhoittumaan koko lenkin aikana kun kaiken lisäksi autotiellä meni koko ajan iiiiisoja ja pelottavia rekkoja, joita pitää kytätä. Tiesin siis jo ennen treenejä, että tänään ei onnistu mikään, mielentila on täysin väärä. Siellä sitten rysäyteltiin päin muuria ja tiputeltiin muuten vaan rimoja. Eka kierros oli yhtä kaaosta ja päästiin aina pari estettä kerrallaan. Otsan rypistys Toisella kierroksella sai tehdä radan alusta ja päästiin jopa 4 estettä ennen kuin tippui. Siitä jatkettiin yllättävän pitkälle ennen kuin tippui seuraava ja lopussa vielä yksi. Eli noin kolmessa pätkässä päästiin rata maaliin. Kohtuu hyvin siis pystyi jo tuohon toiseen pätkään keskittymään.

Keskiviikkona sitten valkkuryhmän treenit, joissa teemana rata. Outi oli tuonut Oreniuksen radan viikonlopun top team -leiriltä, joten haasteita riitti. Alkua säädettiin jonkin aikaa, kun mun välistäveto oli aina vaan myöhässä. En vaan uskalla tehdä ajoissa jos rimat on korkealla. Sitten hinkattiin vastakäännöstä tms., jota en myöskään osaa/uskalla tehdä ajoissa. Yllättävän hyvin kuitenkin päästiin ekalla kierroksella puomin jälkeisille hypyille asti. Siinä sitten hinkkailtiin venyvää valssia tiukemmaksi melko laihoin tuloksin. No, tämähän on se meidän suurin ongelma jos haluaa pitää rimat ylhäällä. Toinen kierros meni paremmin ja rimat pysyi ihan huippuhyvin. Väliajalla nimittäin pidin Pimulle tiukan puhuttelun Isla-bc:n kyttäämisestä ja yleensähän pienen "ravistelun" jälkeen Pimu keskittyy paljon paremmin. Toisella kierroksella päästiin loppuun asti ja tehtiin osittain ihan jopa 10 esteen pätkiä onnistuneesti. Oma rytmitys oli keppien jälkeen vaan ihan pielessä kun yritin vaan itsepäisesti kääntää Pimua muurilta hidastamalla vauhtia kun olis pitänyt rynniä ihan täysiä ohjaamaan muurin jälkeen. Saatiin se pari kertaa onnistumaan joten kuten.

Lauantaina yritetään mennä SDP:lle epiksiin ja sunnuntaina on sitten kolme starttia ATT:lla. Siinä tämän vuoden viimeiset kisat, joten ne juoksutkin sais kyllä alkaa jo.