Ja taas se alkoi, nimittäin sisälle kuseminen. Huuto

Pimu oli jo monta viikkoa tosi hienosti sisäsiisti, eikä enää olla päästetty sitä öisinkään ulos. Kyllä se yleensä aina jossain kohtaa yöllä tepastelee siihen malliin, että haluaa ulos, mutta menee kuitenkin takaisin nukkumaan eikä aamullakaan sillä ole ollut mikään kiire pissalle. Tällä viikolla sitten on jo kahtena yönä tullut pissat sisälle kolmen aikaan yöllä. Eilen oli pissattu myös työpäivän aikana. Pissat tulee aina keittiön matolle, joten otin sen pois ja laitoin pissapaperit vanhaan tuttuun paikkaan, jospa ne kuset vaikka osuisi sitten jatkossa siihen. Iltaisin ollaan viety sitä noin tunnin lenkki yksinään, että varmasti saa ja malttaa pissata tarpeeksi ennen nukkumaanmenoa. En tiedä mitä seuraavaksi keksisi.

Juoksut on nyt kuitenkin ohi ja maanantaina päästiin toko-treeneihin. Pimu oli ihan mukavasti kuulolla ja pystyi yllättävän hyvin keskittymään hommiin vaikka oli muita koiria paikalla. Pelkäsin hieman, että treeneissä olisi nähty suurta riehumista ja muiden kyttäilyä, mutta ihan hienosti Pimu käyttäytyi. Nyt vaan pitäisi ihan tosissaan alkaa treenailemaan myös ilman sitä nakkia/lihapullaa koko ajan kädessä. Heti kun namin jättää pois alkaa varsinkin seuraamisessa kauhea haahuilu.

Torstaina päästään myös agitreeneihin pitkästä aikaa. Saa nähdä mitä siitä tulee. Nyt pitää äkkiä saada kepit ja rengas opetettua kuntoon, jotta päästään starttamaan virallisissa kisoissa heti maaliskuussa. Hymy