...agitreenit oli tiistaina. Treenailtiin taas Hannalla ja tällä kertaa meni vielä huipummin kuin viimeksi. Ekalla treenivuorolla ei tippunut yhtään rimaa. Yllättynyt Eikä tullut muitakaan virheitä, jotka olis johtunut Pimusta. Ite en vaan ollut aina ajoissa ohjaamassa, joten mentiin vähän väärille esteille. Tai no renkaaseen Pimu kolautti kerran ja siihen jäikin tukku karvoja muistoksi. Toisella kierroksella jatkettiin samaan malliin, mutta Pimu alkoi jo väsähtää ja taisi kaksi rimaa tulla alas, mutta siis huomattavasti vähemmän kuin yleensä. Kepit meni superhyvin täydestä vauhdista joka kerta ja hienosti pujotti loppuun asti vaikka otin sivuttaisetäisyyttä ja jättäydyin taakse. Pimu on Hannan hallissa ollut nyt ihan eri mielentilalla kuin vaikka SDP:llä tai kisoissa ylipäätään ja hyppääkin siellä nykyään paljon tarkemmin. Sen kaiken kun saisi siirrettyä myös isommille areenoille, niin hyvä tulisi. Tänään mennään vielä valkkuryhmän treeneihin, joten saa nähdä kuinka hyvä agifiilis on enää sen jälkeen...

Maanantaina oli tuttuun tapaan Koirakoutsin tokot. Tehtiin tunnaria, ruutua, liikkeestä istumista ja paikallamakuu. Tunnaria tehtiin kolmella kapulalla muutamasta metristä ja muistaakseni Pimu käytti väärät suussa, mutta toi oman. Toisella yrityksellä teki suunnilleen samoin, joten päätettiin rauhoittaa tilannetta niin, että mä meen Pimun mukana kapuloille, että se pääsisi noutomoodista pois. Näytti siltä, että se haluaa vaan äkkiä palauttaa mulle kapulan ja alkoi siksi hätäillä. Kun mä menin mukana, se malttoikin paremmin vaan haistella, eikä mälvätä kaikkia suussa. Lopuksi saatiin tehtyä vielä hieno oman löytäminen noin 10 kapulan joukosta. Ruutua tehtiin niin, että lelu oli valmiina ja sitten myös näyttöruutuna. Nyt pitää alkaa tehdä myös tyhjään ruutuun juoksemista, koska se selvästi alkoi etsiskellä lelua saman tien kun pääsi ruutuun. Tehtiinkin tätä läheltä niin, että mä lähetin ruutuun ja heitin lelun perään kun se oli oikeassa kohdassa. Liikkeestä istuminen menee tällä hetkellä vain vartaloavun kanssa, joten sitä pitää nyt hinkkailla erityisen paljon. Kokeiltiin myös seisomista ja maahanmenoa peruuttamalla ja ne toimi hyvin, joten kyllä Pimu nämä edelleen osaa kun vaan malttaa kuunnella. Loppuun vielä paikallamakuu, jossa menin piiloon. Pimua hieman häiritsi kun viereistä koiraa komennettiin välissä, mutta pystyi silti makaamaan rauhassa.

Eilen tokoiltiin olkkarissa tunnaria ja kaukoja. Niin ärsyttävää! Oon katsonut kaukojen S-I-vaihdossa viime aikoina vain Pimun oikeaa takajalkaa, koska se on sitä yleensä pompauttanut. Eilen sit pyysin Jussia katsomaan vaihtojen tekniikkaa, ja ilmeni, että nykyään se pompauttaakin vasenta takajalkaa S-I-vaihdossa. Huuto Eli mä oon varmaan palkannut vaikka kuinka monta kertaa paskoista suorituksista, kun oon katsonut, että oikea jalka pysyi paikoillaan. Aaargh. Nyt siis tehotreenataan tätä ja aina apusilmäparin kanssa. Tunnari meni hyvin, ei tällä kertaa käyttänyt suussa vääriä, tyytyi vaan haistelemaan niitä. Saatiin tehtyä lopuksi viidellä kapulalla tosi mallikas suoritus muutamasta metristä.