Koska tää talvi oikein loppuu? Viikko sitten suunnittelin jo pian saavani viritettyä ruudun takapihalle, mutta ei taida ihan lähitulevaisuudessa vielä toteutua. Otsan rypistys Eilen jäi Koirakoutsin treenit väliin, sillä ajelin töistä kotiin noin 2,5 tuntia lumipyryn/kolarien/ruuhkien ym. härdellien takia, enkä enää sen jälkeen halunnut lähteä koittamaan onnea uudestaan tuohon keliin.

Sunnuntaina sentään käytiin tallilla treenailemassa Miikun kanssa. Pimu teki ruutua, tunnaria, seuraamista ja stoppeja. Ruutua näyttämällä sekä ilman. Ei se vieläkään kovin varma ole, mutta ehkä se tästä etenee (tai etenisi, jos nää lumet vaan joskus lähtis...). Miikku käskytti meille seuraamista ja teki tunnarin, jossa oma oli vääräkasan takana. Eka yritys epäonnistui, sillä Pimu onnistui räpeltämään oman ihan kiinni vääriin, eikä saanut sitä enää siitä nostettua. Toisella yrityksellä toi epäröimättä oman. Stoppeja tehtiin putken kautta ja tällä kertaa pelkällä käsimerkillä. Lopuksi Pimu pääsi vielä metsään juoksentelemaan pikku-Priiman ja Roihu-mamman kanssa. Ai niin, ja olihan Nellikin mukana. Nauru

Nyt kai saa alkaa jo virallisestikin jännittää perjantain luonnetestiä, sillä aikataulut tuli vihdoin ja viimein. Saapa nähdä miten meille käy ja miten Pimu toipuu kaikista pelotteluista. Itsekään en ole koskaan ollut edes katsomassa luonnetestiä, mutta youtubesta onneksi löytyy paljon matskua aiheesta. Nyt ainakin tiedän suunnilleen miten homma etenee, ettei tarvitse sitä jännittää liikaa.