Tän viikon varsinaiset treenit on nyt treenattu. Lauantaina vielä kisataan ja sunnuntaina treenaillaan itseksemme todennäköisesti hyppytekniikkaa ja kontakteja. Ja tietty hinkataan tokoliikkeitä kotona.

Maanantaina oltiin Koirakoutsilla tokotreeneissä. Tällä kertaa tehtiin ruutua ja kaukoja, lisäksi itsekseni otin seuraamisen käännöksiä ja metallin/tunnarikapulan pitämistä mälväämättä. Ruutu ensin ihan normisti siten, että lelu oli valmiina. Sitten tehtiin vielä tekniikkaa läheltä niin, että lähetin Pimun ruutuun namialustalle ja annoin seis-käskyn. Namialusta on kyllä tosi huono tässä, koska Pimu menee ihan haistelumoodiin. Tein vielä yhden toiston näyttöruutuna, mutta koska moodi oli väärä, Pimu jäi ruutuun haistelemaan. Kaukoja hinkattiin ihan vaan tosi läheltä.

Tiistaina agiliidettiin Hannan treeneissä. Alussa muuri takaa, jonka otin pakkovalssilla. Pimu rysäytti ihan päin muuria noin miljoona kertaa kun ei vaan pystynyt keskittymään siinä vauhdissa. Huuto Lopulta päästiin eteenpäin putkeen puomin alla ja sieltä layeroimalla rengas putken toisella puolella. No problem. Muutenkin meni ihan kivasti, rimat pysyi melkein kaikki. Lopussa oli yksi kohta, jossa ponnasi sikakaukaa jostain syystä, mutta pienen tauon jälkeen alkoi sekin pysyä. Puomilla tuli ekan yrityksen läpi, mutta sitten onnasi. Keinu oli super joka kerta.

Keskiviikkona tokoiltiin Miikun kanssa ulkona vesisateessa. Tehtiin ruutua, tunnaria ja ohjattua (ekaa kertaa). Ruutu ihan jees, lelu oli taas valmiina. Sitten koitettiin ohjattua siten, että kapulat oli merkin tasossa ja keskimmäinen vain takana. Vein Pimun merkille valmiiksi ja siitä lähetin kapuloille. Pätevä pieni osasi hienosti!! Huisia. Sitten tunnaria, jossa hieman lähdettiin ahnehtimaan. Väärät oli aluksi kasassa ja oma piilossa. Sitten leviteltiin vääriä ja laitettiin oma reunalle. Tähän asti meni hyvin, mutta sitten kun oma oli väärien keskellä, Pimu meni epävarmaksi ja toi milloin minkäkin väärän kapulan. Loppuun tehtiin sitten vielä tosi helppo oman hakeminen piilosta. Jonkin verran Pimua ällötti ottaa kapuloita suuhun, kun ne oli ihan kuraisia. Nauru