Näin muutaman päivän päästä tuo tokokoe ei enää tunnu yhtään niin pahalta kuin tiistaina. Pimuhan teki kuitenkin hommia ihan hyvin ja noin huonot pisteet johtuu suurilta osin siitä nollaantuneesta luoksetulosta. Seuraaminen toki oli tosi hirveetä, mutta eipä sitä olla treenattu kunnolla pitkään aikaan. Viimeksi talvella keskitytty siihen, kun koko kevät on hinkattu lähinnä kaukoja ja luoksetuloa.

Siispä treenaamaan. Eilen otin kotipihassa illalla noin puolikkaan kisamittaisesta seuraamisesta siten, että palkka (lihakimpale) oli terassilla odottamassa. Pari kertaa huomautin alussa palkan vilkuilusta, mutta sitten Pimu seurasi oikein hyvässä kontaktissa koko pätkän. Vapautin seuraamisesta suoraan palkalle. Hitsi kun kokeessa pystyisi edes kerran huomauttamaan haahuilusta... Pitänee tehdä niin, että ottaa seuraamista juuri ennen kehää ja toivoo, että se siinä haahuilisi ja pääsisi huomauttamaan. Sitten vaan seuruuttaa kehään asti ja jatkaa suoraan liikkeeseen.

Treenailin eilen Pimun agitreenien ja mun koulutusvuoron välissä sivulle tulemista. Tein sellaisen havainnon, että jos katson Pimua kun se tulee, niin se jää vinoon, mutta jos en katso niin sitten tulee suoraan. Yllättynyt En tiedä oliko sattumaa, täytyy tätä testailla vielä enemmänkin. Lisäksi aloin opettaa Pimulle uutta käskyä, jolla se menisi sivulla suoraan maahan, eikä lonkalle. Tätä olisi tarkoitus käyttää kaukojen alkuasentoon, jotta istumaannousu olisi helpompaa.

Pimun agitreeneissä mentiin 17 esteen rata, mutta jumiuduttiin heti alussa. Yritin kovasti tehdä saksalaista, mutta en vaan ehtinyt pois alta, joten pakko oli luovuttaa ja vaihtaa suunnitelmaa. Toinen jumikohta oli viskileikkaus, jonka Pimu kyllä osasi, mutta sen jälkeinen muurin takaakierto ei vaan onnannut, vaan Pimu änki itsensä pikkurakosesta muurin väärälle puoelle. Lopulta sain onnistumaan niin, etten tehnyt niin jyrkkää leikkausta vaan pyöräytin Pimun hypylle suorempaan. Siten se hyppäsi hypyn suorempaan ja ajautui paremmin muurin taakse. Keppien aloitus x2 oikein! Hyvähyvä. Lisäksi tein keinua sivussa ja yritin siedättää sitä siihen, että juoksen itse keinusta reilusti ohi. Ihan jees meni.