Näin kävi siis Kokkolan kisareissulla, ihan odotettu tulos. Me ei todellakaan olla tällä hetkellä siinä kunnossa, että pystyttäisiin tekemään edes tyydyttävää kisasuoritusta. Silti saatiin tehtyä ihan hyviä pätkiä muutamalla radalla, eikä radatkaan olleet helpoimmasta päästä. Ihan tyytyväinen olen Pimuun, se teki ihan tasoisensa suoritukset. Nyt aion kuitenkin pitää ihan kunnon kisataukoa ja treenata perusasiat kuntoon. Ihan turhaan tässä on kiirehditty.

Perjantaina tehtiin meidän viikonlopun paras rata, josta olisi voitu saada jopa tulos, mutta meille tuli kolme kieltoa -> hylly. Lauantain radat oli aikamoista kaaosta, mutta sunnuntain toisella radalla päästiin jopa 8 estettä putkeen ihan virheittä. Tuomareina ykkösillä oli Johanna Nyberg, Vesa Sivonen ja Tuija Kokkonen. Sivosen rata oli taas jotain ihan eri luokkaa kuin normaalit ykkösten radat ja myös Kokkosen hyppäri oli kinkkinen. Muuten radat oli mukavia ja saatiin mentyä ne loppuun asti, eikä tarvinnut keskeyttää rataa. Kontaktit meni ihan OK paitsi keinu oli parilla radalla vähän epämääräinen. Kepit ei mennyt yhdelläkään radalla kerrasta, vaan vähän joutui hinkkaamaan. Rimat pysyi hyvin ylhäällä.

Pimu on alkanut tiputtaa pohjavillaa, joten juoksut on todennäköisesti kohta edessä. Syyskuulle ajattelin katsella seuraavia toko-kokeita, kunhan nyt päästäisiin kunnolla treenaamaan.